Vedete din Romania

# kassandra rotariu #iosif rotariu #operatii copii #copii vedete

Fiica unui fotbalist celebru, 42 de operatii la 11 ani!

Kassandra Rotariu, fiica fotbalistului Iosif Rotariu si a sotiei acestuia, Dana, a trecut prin multe incercari, la o varsta extrem de frageda, dupa ce propria bunica a incercat sa o omoare. Nu a reusit, insa a mutilat-o suficient astfel incat micuta sa-si petreaca mai toata copilaria in spitale.

In ciuda durerilor si a inteventiilor chirurgicale, Kassandra nu s-a dat batuta. Eleva in clasa a V-a, aceasta invata foarte bine, ia 10 dupa 10 si este mereu cu un pas inaintea colegilor astfel incat sa nu ramana in urma atunci cand trebuie sa lipseasca pentru o noua operatie. Cum se va intampla in curand. 

“Plecăm luni, în Franţa, pentru a 42-a intervenţie chirurgicală. Este pregătită psihic pentru tot ce o să se întâmple, ea ştie că dacă o să meargă acolo o să fie mai bine. Sunt mândră de ea, pentru că săptămâna asta, doar într-o singură zi, a luat cinci note de zece. Cere la şcoală să fie ascultată înainte, să nu rămână în urmă cu notele. Pe lângă faptul că învaţă foarte bine, face de un an şi pian. Profesorul îi pune un scaun special, ca să poată să ajungă la clape “, a declarat, mândră, pentru Click! Dana Rotariu.

Cand era foarte mica, Kassandra a fost stropita cu acid sulfuric, arsa cu tigara si aruncata de la etaj de propria bunica. Cuplul Rotariu a salvat-o pe micuta adoptand-o. De atunci, ei inceraca sa-i redea micutei simpatice, vesele si inteligente viata pe care orice copil o merita. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului