Vedete din Romania

#Aurelian Preda deces #Aurelian Preda #vedete intern #showbiz

Fiica lui Aurelian Preda, mesaj emotionant la 7 luni de la moartea tatalui sau

S-au implinit 7 luni de la moartea Aurelian Preda. Anamaria Rosa, fiica artistului, a postat un mesaj pe contul de Facebook, apreciat de mii de persoane.


“Tatal meu a implinit sapte luni de cand a plecat intr-un loc mai bun, langa Dumnezeu ... sapte luni de cand este un inger, ingerasul meu pazitor. Tati, imi este foarte dor de tine .. de clipele minunate petrecute impreuna, de momentele in care imi aratai ca esti cel mai bun tatic, de sfaturile si cuvintele ce o sa-mi ramana imprimate toata viata in suflet si minte. imi doresc din suflet sa te bucuri de ceea ce fac in urma ta si de promisiunile pe care le urmez . Daca as putea sa fac ceva sa te vad macar o clipa, as face, dar stiu ca langa Doamne-Doamne nu suferi, esti linistit si ai grija de noi toti ce te iubim! Te iubesc enorm si o sa iti multumesc toata viata mea prin fapte si vorbe pentru tot ceea ce ai facut pentru mine, pentru tot ceea ce faci si vei face in continuare, chiar si dupa moartea trupeasca! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, ingerul meu bun", a scris adolescenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare