Vedete din Romania

#adrian enache #diana enache #model

Fiica lui Adrian Enache ar putea face cariera in Japonia

Diana, fiica lui Adrian Enache , a pornit cu dreptul in lumea celebritatii. La numai 13 ani, tanara a fost remarcata de o firma straina de modelling si lucreaza deja pentru una dintre cele mai prestigioase agentii din Romania.

Fetita lui Enache vrea sa fie celebra, n-a atras-o insa sa urmeze vocatia chemarea tatalui sau, aceea de artist in lumea muzicii si s-a indreptat spre lumea remarcabila a modei. Si pentru a deveni un maechin de renume, Diana a facut tot ce i-a stat in putere.

"Acum 5 ani a absolvit o scoala de modelling, insa ea a urcat pe scena ca manechin, inca de la varsta de 3-4 ani. A prezentat de mai multe ori pentru Rita Muresan , alaturi de fetele acesteia, iar acum se afla in baza de date a celei mai prestigioase agentii de din Romania, ", a povestit mandru, tatal ei, Adrian Enache, pentru ziarul Click!

In numarul din ianuarie al revistei "Femeia", Diana a pozat impreuna cu Iuliana Marciuc , actuala iubita a lui Adrian Enache. Mai mult de atat, Diana a intrat sub atentia unei firme japoneze care o doreste pentru o companie de imagine.

"A primit deja o oferta din Japonia, insa, din cate am inteles, nu se poate concretiza decat abia peste un an. Au fost fascinati de ochii ei migdalati si de forma acestora, pentru ca seamana cu cei asiatici , chiar daca nu are absolut nici o legatura de sange sau ceva asemanator in partea aceea a lumii", a mai spus cantaretul pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare