Vedete din Romania

#Radu Beligan inmormnatare #Radu Beligan deces #vedete intern #showbiz #radu beligan

Fiica actorului Radu Beligan, despre ultimele clipe din viata maestrului: “M-a implorat sa il las sa moara”

Vestea disparitiei actorului Radu Beligan a intristat o tara intreaga! Membrii familiei sunt ravasiti! Raluca Beligan, fiica actorului, a gasit puterea sa vorbeasca despre ultimele clipe din viata tatalui sau!

„Suntem foarte ravasiti, nu stiu ce sa spun. Pe noi ne-a invadat presa din toate unghiurile. Nu mi se pare normal, trebuia sa ne lase sa ne plangem tatal. Sora mea este acum la spital sa faca cele cuvenite. Sambata va fi dus la Teatrul National pe care l-a iubit enorm si ar fi vrut sa moara pe scena. De acolo va merge la cimitrul Bellu.

Deocamdata facem demersurile care se fac in orice moment critic.  Era foarte bolnav da..dar stiti cum este crestineste si pe calea asta as vrea sa multumesc doamnei doctor Safta care desi nu erau locuri in spital s-a purtat extraordinar cu noi si a facut pentru tata toata echipa si au incercat sa-l resusciteze si au incercat sa il mai tina langa noi, dar varsta si-a spus cuvantul. Poate ca asa a fost sa fie. Noi copii lui am fost tot timpul langa el, doamna Safta a facut o derogare sa stam la ATI langa el cat este neovie. Ultima data m-a implorat sa il las sa moara…i-am spus ca nu pot sa fac asta tata si nu putem sa aducem reprosuri nimanui. S-a incercat sa se faca tot ce se poate”, a declarat fiica actorului, Raluca Beligan, potrivit Romania TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare