Vedete din Romania

#Eurovision Feli #Feli Donose doliu #Feli Donose

Feli, in doliu! I-a murit tatal!

Feli Donose trece prin momente cumplite! Tatal sau, cu care s-a impacat de curand, dupa 6 ani in care nu si-au mai vorbit, a incetat din viata!

Conform unor mesaje aparute pe o retea de socializare, si citate de a3.ro, nefericitul eveniment a avut loc in urma cu cateva zile.

„E foarte dubios ca m-am incapatanat foarte tare. Noi la ultima cearta… am explodat eu cumva. Intr-o discutie acum 6 ani mi-am apasat singura pe niste butoane care m-au adus inapoi in copilarie si am inceput cu reprosuri . Omul mi-a iesit din suflet. Simteam ca nu mai face parte din mine si multi ani am facut terapie pentru asta si am zis -Tata, tocmai tata e e singurul om din lume pentru care nu mai am niciun sentiment, nimic?!. Nu puteam sa am. intr-o zi eram in drum spre concert, ma uitam pe geam si ascultam muzica si m-am gandit la tata si simteam ca ma gadila stomacul. Era telefonul in stanga si zis. Il sun(…) Am pus mana pe telefon si cand taica-meu a spus  Alo, conversatia a durat o jumatate de ora, ca si cum vorbesc cu mama in fiecare zi (…) Inainte sa inchid telefonul i-am spus „Hai ca nu mai pot sa mai vorbesc”, nu mai stiu ce am mintit si i-am spus ca il iubesc. Am inchis telefonul si am intrat in starea… plangeam si plangeam. Apoi am simtit ca si cum o voce imi spunea ca de acum totul se va rezolta si efectiv din momentul ala totul e bine. Tata pentru mine a fost iubirea vietii mele”, a marturisit recent Feli in cadrul emisiunii Dincolo de aparente.

Feli este cap de afis  in semifinala Eurovision care va avea loc la Salina Turda, pe 11 februarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare