Vedete din Romania

#adrian enache #vedete intern showbiz #fiica enache # diana enache injunghiata

Fata lui Adrian Enache, injunghiata! Motivul si starea ei

Fiica lui Adrian Enache, Diana, a ajuns la spital sambata dimineata dupa ce portarul imobilului in care locuieste a injunghiat-o in repetate randuri. 

Fiica lui Adrian Enache a trecut prin momente de cosmar sambata dimineata, dupa ce a petrecut cu prietenii in oras. Adolescenta de doar 17 ani a fost la un pas sa isi piarda viata dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori de portarul blocului in care locuieste, un cetatean libanez in varsta de 46 de ani. 

Diana s-a intors acasa sambata dimineata in jurul orei 6.00 si a constatat ca nu functiona energia electrica. Ea a coborat sa ii ceara ajutorul portarului. Ce a urmat apoi pare desprins insa din filmele de groaza. Portarul a urmat-o pana in dreptul panoului electric, insa, in loc sa o ajute, acesta a scos cutitul si i l-a pus la gat, incercand sa o violeze, din cate sustine victima. Diana Enache s-a luptat cu acesta, insa in incercarea disperata de a scapa s-a ranit pe intreg corpul, mai ales pe maini si in zona gatului, arata surse apropiate familiei Enache citate de cancan.ro. 

Strigatele de ajutor ale tinerei au fost auzite pana la urma de vecini si a fost dusa la spital. de urgenta. Diana se afla acum in afara oricarui pericol. 

Spre seara, agresorul a fost retinut de politisti, insa povestea sa este cu totul alta. Desi si-ar fi recunoscut fapta, acesta sustine ca Diana i-ar fi vorbit urat, prin urmare barbatul, aflat in perioada Ramadanului, s-a enervat si nu ar mai fi stiut de faptele sale. 

Politistii continua cercetarile. 

CITESTE SI: Ce a facut Boureanu sa scape cat mai repede de Pelinel 

Despartiti, dar impreuna! Cupluri din showbiz in situatii penibile

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului