Vedete din Romania

#intretinere #anda calugareanu #ioana tufaru

Fata Andei Calugareanu risca sa fie data afara din casa

Ioana Tufaru , fiica Andei Calugareanu si a lui Dan Tufaru are o soarta dificila. Dupa ce a ramas singura pentru ca si-a pierdut parintii, tanara are probleme financiare si risca sa ramana fara casa pentru ca nu reuseste sa-si plateasca cheltuielile.

Fata celor doi artisti cunoscuti poate ramane pe drumuri din cauza datoriilor la intretinere care s-au adunat in timp. "Am avut la un moment dat si mai mult de 160 de milioane de platit la intretinere. Acum am 78 de milioane din cauza faptului ca am un venit foarte mic. Am o pensie de urmas de 350 de lei plus banii de pe drepturi de autor care sunt destul de putini. Rezulta o suma care nu poate acoperi cheltuielile", a declarat Ioana, care a fost invitata la emisiunea “Happy Hour”.

Ioana locuieste acum intr-un apartament de doua camere pe care l-a primit mostenire de la parintii mamei sale, regretata Anda Calugareanu , noteaza Libertatea. Ea i-a povestit lui Catalin Maruta despre probleme de sanatate pe care le are, care o impiedica sa aiba un serviciu normal, din care sa-si poata castiaga existenta.

Din cauza problemelor pe care le am cu glanda tiroida , nu pot munci. Nu am voie, medical vorbind, sa fac efort fizic. Dar am mai facut colaborari, am facut figuratie la Teatrul National, pe la emisiuni. Mai castigam un ban dar nu acopereau totul. Am incercat sa ma angajez undeva unde sa nu necesite prea mult efort dar nu am reusit", a precizat fiica Andei Calugareanu, la Pro TV.

Tanara a spus ca simte ca mama ei ar fi suparata pe ea pentru ca nu a facut mai multa scoala si nu a ajuns mai departe in viata, insa ea crede ca soarta a fost cea care a impiedicat-o sa faca mai multe in viata si sa nu poata termina decat o scoala profesionala de tricotaje . "Cred ca mama mi-ar spune multe si ar fi suparata pe multa lume. Poate ca ar fi si pe mine dar putin. Ar fi suparata pe mine pentru ca nu am facut ce ar fi vrut ea sa fac dar n-a depins de mine ci de soarta. Mama ar fi vrut sa termin un liceu, o facultate. In niciun caz, n-ar fi vrut sa fac o meserie, a incheiat Ioana. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare