Vedete din Romania

EXCLUSIV Interviu Giulia: "Cel mai nebunesc lucru pe care l-am facut este..."

"Extravaganta, determinata, cerebrala", asa se caracterizeaza Giulia, una dintre cele mai discrete, dar si senzuale prezente de pe scena showbizului romanesc. Mamica unei fetite minunate, Giulia a filmat zilele acestea un nou videoclip si a dezvaluit, in exclusivitate pentru cititorii Acasa.ro, secretele sale. 
 
Acasa.ro: Ai putea spune ca le-ai incercat pe toate in muzica&entertainement, de la TipTop la Scoala Vedetelor, o cariera in TV si, acum una solo. Care este cea mai frumoasa amintire din cariera ta de pana acum?
Giulia Anghelescu: Sunt foarte multe amintiri frumoase si cred ca fiecare perioada are momentele ei de top. Primul single devenit hit, este o amintire extrem de placuta si primul concert pe stadion o amintire la fel de placuta.....
 
Cum iti impaci cariera cu viata de familie? 
In primele luni ale Antoniei a fost mai greu sa gasesc un echilibru, dar acum deja m-am obisnuit cu ritmul de viata alert pe care il avem si plec de acasa cand am strict ceva de facut, altfel viata mea se desfasoara alaturi de pitica noastra. Antonia se bucura de toata atentia mea, iar Vlad ma ajuta foarte mult in cresterea ei, dar am grija sa nu uit de cariera mea, asa ca ma implic si in partea muzicala.
 
Care este activitatea ta preferata alaturi de familie?
Plimbatul in parc... pentru ca toata lumea se bucura, inclusiv Bubbles catelusa familiei.
 
 
Trei cuvinte prin care te-ai caracteriza?
Extravaganta, determinata, cerebrala.
 
Te reinventezi la fiecare aparitie, esti un model pentru mii de fane. Care este secretul stilului si frumusetii tale? 
Am o echipa alaturi de care lucrez, toate lookurile mele sunt stabilite cu mult timp inainte si au legatura cu muzica mea. Incerc sa dorm cat de mult pot, fac sport si incerc sa mananc sanatos, dar nu ma abtin daca vreau sa gust din ceva interzis.
 
Ca tot a venit vorba de stil, ce preferi: aparitiile punk, cele elegante, smart casual...?
Punk... ma reprezinta mai mult. Si stilul acesta de haine ma reprezinta. Cred ca atunci cand te simti bine in hainele pe care le porti, se vede.
 
Unde preferi sa-ti petreceti vacantele? La mare sau la munte? Ai vreun plan pentru iarna aceasta? Dar pentru ziua ta?
Clar prefer marea, dar nu refuz nici vacantele la munte.... iubesc ideea de vacanta. Pentru iarna voi sta in Bucuresti am deja concerte semnate, dar in ianuarie interionez sa plecam in vacanta doua saptamani, inca nu am ales destinatia.
 
Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai facut in cariera pana acum?
Cred ca partea cu rasul parului este cel mai nebunesc.... si clar extrem de controversat, nu m-as fi asteptat la asta...
 
 
Ce planuri de viitor ai? Iti lipseste sa imparti scena cu colegi de trupa sau iti place mai mult cariera solo?
Avem deja mai multe piese pregatite alaturi de gasca Hahaha Production, abia astept sa le impart si cu cei ce imi apreciaza muzica. In viitorul mai indepartat pregatesc un album... 
 
 
Te-ai gandit sa incepi o cariera in alt domeniu? 
Nu inca... poate peste 3-4 ani.
 
 

Despre Giulia

Giulia Anghelescu s-a nascut pe 7 noiembrie 1984, la Galați. A făcut parte din trupa Candy si a fost solista formației DJ Project.

Giulia a pășit prima oară pe scenă la 6 ani, la spectacolul-emisiune pentru copii Tip Top Minitop. În acea vreme, prezentator era regretatul Ioan Luchian Mihalea. Tot în 1995, Giulia și-a lansat prima casetă cu melodii compuse de Adrian Ordean și Mihai Ochiu. În '96, a făcut parte dintr-un trio feminin, iar în 1998, când clubul Giulia și-a închis porțile, a devenit prezentatoarea unei emisiuni TV dedicată adolescenților.

În același an, au urmat alte succese: a câștigat preselecția pentru Școala Vedetelor și și-a înființat un alt trio, din care făcea parte Monica Andrei, viitoare componentă a trupei Candy și Andreea Antonescu, de la fostul Andre. Din păcate, formula nu a fost menită să reziste, foarte curând, fetele s-au despărțit. În martie, 2000, Giulia s-a gândit să-și viziteze un prieten din copilărie: Laurențiu Duță. Inițial, Giulia își dorea un material solo, dar Laurențiu i-a propus altceva: un nou trio, așa a ajuns Giulia la Candy. Începând din anul 2002, Giulia se mută în București și absolvă Colegiul "Gheorghe Lazăr". Ulterior, s-a înscris la cursurile Facultății de Sociologie - Psihologie din cadrul Universității "Spiru Haret".

În anul 2004 Giulia renunță la trupa Candy optând pentru o carieră solo. Imediat lansează și primul album solo intitulat "Giulia", de ziua ei, pe 7 noiembrie 2004.

În octombrie 2004, Giulia devine co-prezentatoare la emisiunea "Cool-Mea Distracției", la TVR2, ulterior fiind unic prezentator al emisiunii "Kiss Adventure" de la Prima TV. Giulia, alături de Andu Câmpu, a prezentat emisunea "Kiss my way", de la Kiss FM. Cel de al 2-lea album a fost lansat în vara lui 2006 si s-a numit "Fluturi". Albumul este unul matur, venind cu o schimbare în viața Giuliei, care renunță la atitudinea de adolescentă rebelă, alegând să se transforme într-o domnișoară visătoare. Piesele de pe album reușesc să surprindă un puzzle din viața artistei.

În 2008, este lansat cel de-al treilea album solo al Giuliei, intitulat "Primul Pas". De pe acest album, este promovată piesa "Te-am ales", un featuring cu Gabriel Huiban. Tot în 2008, artista participă la show-ul TV "Dansez pentru tine", unde se clasează pe primul loc reușind astfel să câștige Trofeul Viselor. Începând cu 2009, devine solista trupei DJ Project, cu care lansează 3 piese care în scurt timp vor ajunge să ocupe locuri fruntașe în topurile de specialitate ("Nu", "Regrete" și "Mi-e dor de noi").

În 2011, Giulia declară în mod oficial că este însărcinată. În această perioadă lansează și videoclipul piesei "Vorbe Goale", un clip care marchează relansarea carierei sale solo. În 2012, apare noul album "Un om cu un pian", de pe care este extrasă ca single piesa cu același nume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare