Vedete din Romania

# dani otil iubita #dani otil #mihaela radulescu

Este oficial. Ea este noua iubita a lui Dani Otil

Dani Otil se fereste de ochii lumii, insa de cateva saptamani nu se mai ascunde. Realizatorul de la Antena 1 are o noua iubita, dupa despartirea de Mihaela Radulescu.

Astfel, de la trei ani de la separarea de diva de la Monaco, Dani Otil s-a afisat pentru prima oara alaturi de o femeie. Tanara se numeste Diana Sentes, are 27 de ani si este instructor de fitness. Tanara arata foarte bine si este pe acelasi calapod cu Mihaela Radulescu. Are implanturi mamare si botox in buze. De asemenea, ii place sa pozeze mereu provocator.

Cei doi sunt impreuna de cateva saptamani, insa nu se afiseaza in ipostaze tandre. Diana a recunoscut recent ca sunt impreuna, insa nu s-a avantat in declaratii prea siropoase, deoarece spune ca relatia lor este inca la inceput.

“Ne vedem, dormim împreună, atât cât îi permite şi lui timpul. Mă trezesc foarte devreme când sunt cu el, aud ceasul cum îi sună. Ne bem cafeaua împreună, după care fiecare la treaba lui. Suntem la început, este o relaţie normală”, ne-a declarat Diana Senteş. Cei doi vor să îşi trăiască fericirea departe de ochii curioşilor. “Momentan vrem să stăm să ne bucurăm de moment, am încercat să nu ne expunem” , a declarat Diana pentru click.ro.

Totusi, prietenii instructoarei de fitness sustin ca aceasta are planuri mari cu Dani Otil si chiar isi doreste un copil cu acesta.

”Despre relaţia cu Dani, ea mi-a povestit că vrea ceva serios, îşi doreşte un copil cu el. Însă el se ascunde, se tot fereşte să nu îi vadă cineva. Mi-a spus că au fost la film împreună şi s-au întâlnit în faţa cinematografului, ca să nu fie fotografiaţi” a declarat un prieten al vedetei pentru aceeasi sursa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare