Vedete din Romania

#alex velea #divort Alex Velea #iubita Alex Velea

Este oficial: Alex Velea a divortat astazi la notar

Alex Velea a divortat astazi, 18 octombrie, la notar de sotia sa, Ana, dupa un mariaj ce a durat patru ani. De acum, artistul isi poate trai linistit povestea de dragoste alaturi de Antonia, cu care se presupune care are o relatie de cateva luni.

Potrivit wowbiz.ro, Alex Velea i-a dat sotiei sale, in urma unei intelegeri amiabile, 50.000 de euro, pentru a-si achizitiona o garsoniera si pentru a-si deschide o sala de fitness.

Desi cei doi au vrut sa se desparta in maxima discretie, Alex Velea nu a putut sta departe de noua sa iubita, Antonia, totul transformandu-se intr-un adevarat scandal, care a dezamagit foarte multe persoane apropiate celor doua vedete.

Printre acestea se numara si parintii artistului, care locuiesc in Craiova, si despre care vecinii spun ca le este rusine cu ceea ce a facut fiul lor.

"Parintii lui nu vorbesc despre Alex si Antonia... Despre faptul ca si-a parasit sotia… Le e rusine si lor. Isi vad de treaba lor si nu vorbesc despre Alex. Cred ca nu-i lasa el sa vorbeasca. Oricum, Alex n-a adus-o acasa pe Antonia. Noi n-am vazut-o pe aici, dar cred ca nici maica-sa cu taica-su n-ar accepta sa o aduca acasa deocamdata", a declarat o vecina a parintilor lui Alex Velea.

Sursa foto: max-media.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare