Vedete din Romania

#Escu #peste #sushi #sashimi #jar #pastrav afumat #Crezi ca esti normal

Escu: “Sunt in stare sa ma duc cu masina pana la Viena ca sa mananc cel mai bun sushi!”

Escu, prezentatorul emisiunii “Crezi ca esti normal?”, de la Kanal D, se declara fanul preparatelor culinare pe baza de peste. El spune ca pentru a-si satisface pofetele este in stare sa parcurga si mii de kilometri pana la sursa “placerii”.

“Imi place la nebunie pestele gatit in cele mai ciudate feluri: in jar, pe piatra, invelit in frunze, etc. Adauga toate varietatile de sushi si sashimi, plus pestele de la noi, in special rapitor si icre de stiuca, iar eu lesin. Sunt in stare sa ma duc cu masina pana la Viena pentru a manca sushi bun, iar capitala sushi-ului in Europa este, clar, Londra. In schimb, Raiul pe Pamant pentru mine este Grecia, acolo poti manca la taverne peste proaspat prins. Foarte gustos e Skatharia, un peste din Marea Egee, care e cel mai bun daca-l mananci in maxim doua ore de cand a fost prins”, ne-a spus Escu.

De asemenea, Escu este fan al pestelui pregatit in cetina, o specialitate care se gaseste in Bucovina si de care este impresionat. “In Bucovina se pregateste pestele in cetina, adica pastrav afumat invelit in crengute proaspete de brad, legatura numindu-se cobza. Daca ma lasi singur cu o cobza, care poate contine pana la 10 pastravi, o termin in maxim 2 mese. Nu de alta, dar trebuie lasat si pe mai tarziu”, a declarat Escu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare