Vedete din Romania

#vedete intern #showbiz #serban huidu #cronica carcotasilor

Emotii pentru Serban Huidu: "A murit in seara in care eu am intrat in coma"

Serban Huidu le-a facut recent celor doi copii ai sa o mare surpriza: le-a adus acasa un caine. Animalul ii aminteste de un altul, pe care l-a pierdut intr-un moment greu.

Serban Huidu a decis zilele trecute sa le cumpere lui Rares si lui Mircea un catelus. Bruno are doar trei luni si este un ciobanesc german. Motivul pentru care s-a hotarat asupra acestei rase este unul cu totul aparte.



"Cand am avut accidentul de schi, aveam un lup batran! Avea 15 ani si il chema Spucky. Cand am intrat in coma, pe 29 decembrie 2010, cainele a murit! Poti sa iti inchipui ce e aia loialitate? Sa vina doamna cu coasa dupa tine si cainele sa se bage in fata, ca sa te apere! De aia mi-am luat tot un lup, sa imi aduca aminte de el", a decarat Serban Huidu pentru cancan.ro.



Serban nu s-a putut abtine si a cumparat si o pisicuta din rasa British shorthair, pentru ca distractia celor mici sa fie totala. "Mi-am cumparat o pisicuta si tocmai o aduceam acasa. Bella are pedigree, dar nu stiu daca o sa merg cu ea la concursuri. Am luat-o pentru copii", a explicat "carcotasul".

Serban Huidu s-a retras din viata publica in urma cu trei ani si jumatate, dupa tragicul accident rutier pe care l-a provocat si in urma caruia au murit trei oameni.

Sursa foto: cancan.ro, facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului