Vedete din Romania

#amedea #emily burghelea #urgenta #spital

Emily Burghelea, de urgenta la spital cu fetita. Nu mai putea sa respire

Emily Burghelea a trecut prin spaima vietii ei. Tanara mamica a trecut prin momente de panica cand fiica acesteia nu mai putea sa respire si a fost nevoita sa ajunga de urgenta la spital.

Vedeta a tras o spaima de zile mari cand a vazut ca micuta, in varsta de nici un an, nu mai putea respira si tratamentele aplicate acasa nu aveau efect. Prin urmare a fost nevoita sa ajunga de urgenta la spital micuta Amedea.

Fetita a fost diagnosticata cu rosu in gat si i s-a recomandat un tratament puternic pentru ca nasul sa i se desfunde si sa poata respira din nou. Din fericire insa, nu a fost necesara internarea, iar cele doua s-au intors acasa.

”Am mers la spital exact la timp! Am facut cea mai buna alegere sa merge la urgente inainte ca simptomele sa se agraveze...A fost pentru prima data cand Amedea nu a putut sa respire din cauza nasului infundat care nu s-a desfundat nici cu batista bebelusului, nici cu spray nazal.

Mi-a fost frica toata noaptea ca o sa se sufoce, am pazit-o ca pe butelie”, a spus Emily Burghelea pe retelele de socializare.

Acum, micuta Amedea se afla acasa unde urmeaza un tratament destul de puternic pentru a scapa de problemele de sanatate.

“Amedea se simte mult mai bine acum, am fost cu ea la doctor de la primele simptome si a primit tratamentul corespunzator pentru rosu in gat si nas infundat! Nu am dormit aseara de frica sa nu se sufoce, am trecut cu bine peste o noapte grea si ne punem incet, incet pe picioare!”, a mai scris Emily Burghelea pe Instagram.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare