Vedete din Romania

#emilia popescu #nicoleta luciu #divort #tv

Emilia Popescu a refuzat sa joace alaturi de "amatoarea" Nicoleta Luciu

Emilia Popescu a confirmat informatia potrivit careia a refuzat un rol intr-o telenovela pentru ca din distributie facea parte si "o amatoare", cum o considera ea pe Nicoleta Luciu (foto jos).

De asemenea, dupa ani si ani in care toti s-au intrebat daca actrita Emilia Popescu a avut vreodata o relatie sentimentala cu Stefan Banica Jr. sau daca a divortat de sotul ei pentru Florin Piersic , acum a venit momentul sa se faca lumina. Emilia a vorbit despre toate acestea intr-un interviu aparut in cel mai recent numar al revistei Qmagazine.

"Era o telenovela in care rolul principal il juca Nicoleta Luciu, si eu am refuzat. (...) Eu, fata care face teatru de douazeci de ani, nu doresc sa ma amestec cu oameni care nu au nici o legatura cu aceasta meserie, care sunt promovati desi nu au valoare, oameni care nu au nimic in spate. Nu pot accepta sa fiu alaturi de oameni care sunt promovati degeaba", si-a explicat Emilia, gestul.

Nicoleta LuciuContactata de ziarul Libertatea, Nicoleta Luciu s-a aratat amarata de cele declarate de Emilia insa a facut fata situatiei cu eleganta. "Nu am pretins niciodata ca sunt o profesionista, imi asum statutul de amatoare. In productiile de la Acasa TV am avut sansa si onoarea sa joc alaturi de mari actori printre care se numara si maestrul Gheorghe Dinica (Dumnezeu sa il odihneasca!), de la care am invatat foarte multe", a spus aceasta.

In alta ordine de idei, Emilia a povestit si despre divortul ei si relatia cu Stefan Banica Jr. 

"Relatia pe care o are acum fostul meu sot a avut-o dupa divort. Pentru ca nimeni nu stie ca eu am divortat. De mult", a marturisit Emilia Popescu, comentand, astfel, zvonurile aparute recent in presa, conform carora ar avea o relatie cu Florin Piersic, iar acest lucru ar fi dus la o despartire de sotul ei, Ionut Stefanescu .

"La ora cand s-a scris in presa despre o posibila despartire eu eram divortata de 7 luni. Nimeni n-a stiut asta! (...) Daca nu era copilul la mijloc, nu prea imi pasa nici ca a aparut articolul acela in care s-a presupus ca intre mine si Florin Piersic ar fi ceva mai mult decat o relatie profesionala .", a completat aceasta.

Cat despre relatia dintre Emilia si Stefan, fanii mai romantici din fire ai celor doi mari actori trebuie sa se impace cu gandul ca intre ei nu este decat o prietenie profunda. "Ne-am simtit atat de bine unul cu altul, ca nu puteam strica lucrul asta. In momentul in care am fi fost impreuna, din prima saptamana ne-am fi scos ochii...", a povestit Emilia

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare