Vedete din Romania

#Emil Rengle #catalin zmarandescu

Emil Rengle, dezvaluiri inedite dupa ce a petrecut pana dimineata cu Catalin Zmarandescu: „Are nevoie de ajutorul nostru”

In acest an, PRO TV a adus in fata telespectatorilor show-ul Survivor, care in trecut fusese difuzat de Kanal D, iar printre vedetele care au participat la emisiunea din 2022 s-au regasit si Emil Rengle si Catalin Zmarandescu.

 

Chiar daca in show a parut ca nu se prea inteleg, dupa ce au plecat din Republica Dominicana si s-au intors in Romania, Rengle si Zmarandescu au legat o frumoasa prietenie si au plecat inclusiv in vacanta impreuna.

Iar saptamana trecut, cand a fost festivalul Neversea la mare, cei doi fosti concurenti de la Survivor au petrecut pana dimineata pe plaja.

„Traiesc prin ochii lui Catalin Zmarandescu ca prin ochii unui copil de cinci ani energia si vibratia unui festival! Este incredibil ca acest om, la varsta lui frumoasa, se bucura ca un copil de tot ce i se intampla. Are nevoie de ajutorul nostru, ca e un copil mic! Eu am petrecut pana la 7 dimineata, mi-am facut 40 de prieteni noi, am dezbracat aproximativ 25 de baieti la bustul gol, am sarit pana dimineata. Traiesc la maximum, imi place sa fac poze, imi place sa ma distrez cu ei, imi place sa pup oamenii random in public, traiesc viata, ca alta n-am”, a spus Emil Rengle pentru Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului