Vedete din Romania

#Elena Udrea arest la domiciliu #dieta Elena Udrea #vedete intern #showbiz #elena udrea

Elena Udrea s-a pus pe slabit. Tot cu dieta asta a dat jos 14 kilograme

Elena Udrea a iesit din arest in urma cu doua saptamani, si nu mica le-a fost tuturor mirarea cand au vazut-o pe fosta "Blonda de la Cotroceni" mai grasa cu cateva kilograme bune. Acum, Udrea, aflata in arest la domiciliu, a ales sa revina la formele initiale si a apelat la o dieta drastica.

14 kilograme a reusit sa slabeasca Udrea dupa divort cu ajutorul dietei disociate adaptata in functie de grupa sanguina. Pentru ca dupa gratii era nevoita sa manance ceea ce i se dadea si nimic altceva, dar nu avea nici conditii pentru a face sport, cele doua luni si jumatate si-au spus cuvantul, iar Elena Udrea a iesit mai plinuta decat intrase.

Sursa foto: eva.ro

Acasa, in schimb, are o adevarata sala de fitness la dispozitie si, chiar daca nu poate iesi la cumparaturi, mama si prietena ei cea mai buna ii fac piata astfel incat fostul deputat sa poata tine din nou regimul care sa o ajute sa slabeasca.

"Acum, cand a revenit acasa, pentru ca in arest nu a putut sa respecte regulile alimentare autoimpuse in ultimul an, decat in limita posibilitatilor, Elena a inceput din nou programul de mentinere a unui corp frumos. Consuma carne de porc sau de vita, uneori si de pui, dar nu le amestecate, iar in ziua de legume, nu mananca vinete, intrucat nu ii este recomandata combinatia", a povestit o apropiata de-a omului politic pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului