Vedete din Romania

#Elena Udrea control judiciar #Elena Udrea arest la domiciliu #elena udrea

Elena Udrea, libera sa mearga la shopping si la spa!

Elena Udrea scapa de arestul la domiciliu. Judecatorii de la inalta Curte au decis, marti, ca Elena Udrea sa fie pusa sub control judiciar. Procurorii DNA nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu in cazul fostului ministru, in Dosarul Gala Bute, decizia fiind definitiva.

Elena Udrea a ajuns, marti dimineata, la sediul Instantei Supreme unde are loc sedinta de judecata, si a anuntat ca va contesta masura de arest la domiciliu in dosarul Gala Bute, in cazul in care magistratii vor decide prelungirea.

"Am toate argumentele sa solicit o masura mai usoara, macar pentru faptul ca ceilalti din dosar au masuri mai usoare decat mine. Ceea ce mie imi arata deja ca, daca se pastreaza aceasta situatie, exista o opinie formata a judecatorilor, fapt ce ar fi foarte grav", a declarat Elena Udrea, la sosirea la Curtea Suprema.

Procurorii DNA nu au mai solicitat insa prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea, informeaza Romania TV. Potrivit sursei citate, a fost invocata o decizie a CCR din data de 7 mai 2015 prin care dispozitiile articolului din Codul de procedura penala referitor la durata arestului la domiciliu erau declarate neconstitutionale.

Elena Udrea a confirmat ca s-a invocat decizia CCR referitoare la masura arestului la domiciliu. "Ca urmare, inclusiv Parchetul a pus concluzii de inlocuire a masurii arestului la domiciliu", a declarat Udrea, la ICCJ.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului