Vedete din Romania

#Elena Udrea nastere #Elena Udrea sarcina #Elena Udrea Netflix #elena udrea

Elena Udrea, data de gol de Netflix. Ce spun reprezentantii postului

Dupa ce ieri anunta ca Netflix i-a propus sa realizeze un serial despre viata sa, Elena Udrea reia si astazi subiectul. Reprezentantii Netflix nu sunt insa de aceeasi parere cu aceasta!

Dupa aparitia „interviului” publicat de Gazeta Sporturilor, Elena Udrea a tinut sa faca precizari in numele corectei informari fata de cititori. 

“Nu am dat niciun interviu, am convenit ca e doar o discutie la o cafea, daca jurnalistul, fie el si de la Gazeta, tot batuse atata drum... ca doi romani aflati in partea cealalta a lumii. Probabil ca a fost asa plictisitor ce am spus eu incat singurul titlu care sa merite a fost despre Netflix. Nu e vorba de o oferta concreta, in niciun caz nu s-a discutat vreo suma pana acum si nici nu am spus asa ceva.

Sunt cateva tatonari, vom vedea. Referitor la ce voi face mai departe, am tot spus lucrul acesta, evident ca daca dosarul Gala Bute va fi rejudecat in lumina noilor probe aparute, indubitabile si sunt sanse sa fiu judecata corect, sunt gata sa stau in fata justitiei asa cum am stat in ultimii trei ani.

Dar nu pot fi de acord sa fiu executata doar pentru ca asa vor Coldea, Kovesi si cei care fac “culoarele din justitie”. si dupa ce abuzurile din Romania despre care deja se vorbeste in toata lumea vor inceta si ne vom intoarce la o normalitate care sa ne ajute ca popor sa ne dezvoltam nu sa regresam, ca acum, ma gandesc sa revin in politica, mai ales vazand cine a ramas sa conduca tara astazi. Dar vom vedea. Prioritatea mea este viata mea personala, copilul pe care il astept si pe care imi doresc sa il nasc si sa il cresc in tara mea", a precizat Elena Udrea.

Reprezentatii Netflix au declarat pentru acasa.ro ca nu au cunostinta de niciun proiect care vizeaza colaborarea cu Elena Udrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare