Vedete din Romania

#Elena Udrea inchisoare #condamnare Elena Udrea #elena udrea

Elena Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare! Decizia este definitiva

Elena Udrea a fost condamnata la 6 ani de inchisoare, in dosarul "Gala Bute". Decizia este definitiva si a fost luata astazi, 5 iunie, de magistratii instantei supreme.

In prezent Elena Udrea se afla in Costa Rica, unde are statut de refugiat politic. Aceasta a anuntat ca una dintre obligatiile pe care le are este de a nu parasi teritoriul statului Costa Rica. Ea a declarat ca este insarcinata, fiind logodita cu tatal copilului.

In acelasi dosar au mai fost condamnati Rudel Obreja, la 5 ani de inchisoare, Tudor Breazu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la luare de mita, Dragos Botoroaga la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, in timp ce fostul secretar general in MDRT, Gheorghe Nastasia, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita.

De asemenea, fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, iar fostul director al Companiei Nationale de Investitii, Ana Maria Topoliceanu, a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Pe de alta parte, fostul ministru Ion Ariton a fost achitat pentru infractiunile de participatie improprie la abuz in serviciu si folosirea influentei, scrie mediafax.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului