Vedete din Romania

#Elena Ionescu Mandinga #Elena Ionescu inlocuita #vedete intern #elena ionescu #showbiz

Elena Ionescu, inlocuita! Cine este noua solista Mandinga

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a parasit formatia, dupa o colaborare de 10 ani. Artista a marturisit ca isi doreste sa continue o cariera solo in muzica. Mewmbrii formatiei au anunta deja cine este noua solista Mandinga!

Elena Ionescu a postat astazi un mesaj prin Facebook prin care si-a dezvaluit planurile de viitor. “Un nou drum, un nou inceput. Sufletul meu merge mai departe, daruind prin pasiune si munca, toata dragostea mea pentru muzica! Va iubesc oameni frumosi!”

“ Trupa Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o alta solista. Elena Ionescu, vocea trupei timp de zece ani, isi va continua drumul intr-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi in limba engleza si in spaniola, iar muzica se va apropia de stilul Pop si R&B (rhythm and blues) cu influente latino”, scrie in completarea mesajului.

“A fost o colaborare frumoasa, prima mea experienta in lumea muzicala de anvergura din Romania si nu numai. Am invatat foarte multe si sunt convinsa ca aceasta experienta imi va folosi foarte mult in viitorul meu artistic.”, a spus Elena Ionescu.

Cine este noua solista Mandinga?

Noua solista a trupei se numeste Barbara Isasi, are27 de ani si a participat in anul 2013 la celebrul show tv ”Vocea Spaniei”. „Am luat aceasta decizie pentru ca mi s-a oferit oportunitatea de a continua sa fac ceea ce imi place cel mai mult! Sunt fericita si incantata ca ma aflu aici, unde am posibilitatea sa lucrez cu o echipa minunata. De abia astept sa avem primul show, sa simt energia scenei si a publicului”, declara Barbara Isasi.

La randul lor, colegii ei au marturisit ca doreau o schimbare. „Dorim sa ne dezvoltam cat mai mult international. Prietena cea mai buna a noii noastre colege este romanca, iar de aici pana la a o cunoaste pe Barbara a mai fost doar un pas. A dat o auditie, a fost in Romania la noi la studio si am decis toti ca ea este alegerea noastra pentru mai departe”, declara Omar Secada, unul dintre membrii trupei Mandinga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului