Vedete din Romania

#elena gheorghe #nunta #relatie

Elena Gheorghe nu are timp de nunta

Elena Gheorghe a oferit un interviu in exclusivitate pentru Libertatea in care a vorbit despre viata sa personala, iubitul ei Cornel si planurile de viitor.

Astfel am putut afla ca Elena Gheorghe are ganduri de maritis insa sta cam prost cu timpul. Traind deja de cinci ani o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Cornel, artista vrea sa oficializeze relatia insa asteapta momentul in care o sa beneficieze de mai mult timp liber .

"As vrea sa ma casatoresc cu Cornel, dar vrem sa avem timp sa savuram momentul! Si nu vreau ca nunta sa fie un simplu eveniment pe calendar, chiar vreau sa avem o luna de miere care sa nu dureze doar cateva zile." a marturisit Elena pentru Libertatea.

De asemenea Elena a povestit si de planurile ei de vacanta si despre faptul ca in sfarsit isi va indeplini visul de a vizita Parisul.

"Pe 16 ianuarie voi pleca la Londra alaturi de Cornel, iar pe 23 vom reveni in Romania pentru a-i sarbatori ziua de nastere. Apoi mai plecam pe 25 la Paris, unde ne vom relaxa pentru cateva zile.", a mai spus aceasta.

In alta ordine de idei, in ceea ce priveste planul profesional, cantareata a marturisit ca si ea, la fel ca si ceilalti artisti autohtoni, a fost afectata de criza financiara: "Adevarul este ca am avut mai putine concerte decat in 2008, dar ne-am descurcat bine si in acest an."

Elena se descurca insa si nu este speriata de viitorul sumbru pe care il prevestesc analistii economici pentru Romania in 2010. Aceasta are un atelier de croitorie, o afacere inca mica dar cu potential, o scoala de dans pentru copii in Bragadiru si ia pentru un concert nu mai putin de 3000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare