Vedete din Romania

#mandinga #mandinga eurovision #elena mandinga #elena ionescu

Elena de la Mandinga a intrat in depresie?

Solista trupei Mandinga, Elena Ionescu a trecut prin niste momente foarte tensionate in timpul competitiei Eurovision, deoarece i s-a defectat casca.

Artista a incercat sa depaseasca momentul, chiar daca nu mai auzea negativul piesei in casca si, astfel, a adus calificarea Romaniei in finala.

"A fost foarte greu sa cant fara sa aud nimic, pur si simplu cantam, fara sa stiu daca ma sincronizez sau nu coloana sonora. Am cantat si atat", a declarat Elena Ionescu imediat dupa show.

Totusi, episodul acesta a afecatat-o foarte mult pe Elena, care in noaptea respectiva a plans in camera sa de hotel. In vreme ce colegii sai de trupa s-au distrat pana in zori si au mers in club, cantareata a preferat sa stea in intimitatea camerei sale, insa a clacat.

Sambata, 26 mai va avea loc finala Eurovision, iar pana la atunci, cei de la Mandinga trebuie sa-si canalizeze energia, pentru ca "Romania sa fie reprezentata exemplar la Eurovision".

"Am muncit si muncim mult pentru asta. Am venit aici sa-i facem mandri pe romani si fix asta vom face si pe 26 mai", a declarat Alex de la Mandinga.

Sursa foto : zangaman.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului