Vedete din Romania

#elena chiriac #costum de baie

Elena Chiriac, aparitie super sexy in costum de baie. “Cea mai frumoasă femeie!”

Elena Chiriac a fost recent in Republica Dominicana, acolo unde a fost mentorul Tribului Faimosilor de la Survivor Romania 2023. Inainte de a se intoarce in tara, frumoasa luptatoare a profit de zilele calduroase si a mers la plaja, acolo unde si-a facut si cateva poze pe care apoi le-a postat pe Instagram.

Fosta concurenta la Survivor Romania 2022, Elena Chiriac a reusit sa impresioneze publicul si pe colegii sai de competitie prin capacitatea ei de a depasi situatii dificile si prin determinarea de care a dat dovada. In noul sezon al competitiei, ea a fost una dintre cele patru persoane care au fost alese sa fie mentori pentru triburile concurente de la Survivor, alaturi de Zanni, Alex Delea si Oana Ciocan.

Chiar daca rolul ei de mentor s-a incheiat, Elena Chiriac a mai profitat putin ca se afla in Republica Dominicana si s-a fotografiat in costum de baie, la plaja.

 

Pe Instagram, pozele Elenei au adunat o multime de aprecieri si comentarii pozitive din partea urmaritorilor ei. Elena, esti tare frumoasa... din toate punctele de vedere!”, “Foarte sexy!”, “Ador trupul tau!”, “Cea mai frumoasa femeie!”, sunt doar cateva dintre comentarii.

Elena Chiriac campioană nationala la taekwondo WTF si studiaza actoria la Universitatea Westminter din Londra, unde locuieste in prezent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare