Vedete din Romania

#anevrism #operatie #elena carstea

Elena Carstea, legata de pat

Elena Carstea trebuie sa stea la pat din cauza bolii pe care o are. Dupa ce i-au amanat interventia pentru indepartarea anevrismului, medicii americani i-au recomandat solistei sa nu faca efort, astfel incat starea sanatatii ei sa nu se inrautateasca.

Nivelul glandei tiroide este cel care ii face probleme cantaretei care trebuia sa se opereze la inceputul lunii august . Pentru ca aceasta valoare a tiroidei a ajuns la 800, medicii americani incearca sa o coboare la jumatate, pentru ca interventia asupra anevrismului sa nu fie cu probleme.

Pentru ca acest lucru sa se intample, Elena ia zilnic 18 pastile si a fost sfatuita sa stea in pat, sa nu faca nici un efort. In aceasta incercare Carstea este sustinuta de mama sa, care s-a mutat in America pentru o perioada. "O incurajam foarte mult. O ajut mult si in gospodarie. In orice caz de cand am venit aici i s-a ridicat moralul. Noi facem parte dintr-o famile foarte puternica", a declarat, pentru Libertatea, mama Elenei Carstea.

Elena Carstea a fost diagnosticata cu un anevrism cerebral localizat in zona ochilor, care in cazul in care nu va fi inlaturat, poate duce la orbirea sau chiar la decesul pacientului. Carstea, care este casatorita in SUA, are probleme si cu glanda tiroida , lucru care a impiedicat pana acum interventia asupra anevrismului.

Solista a ales ca aceasta interventie sa nu mai fie chirurgicala, pe creier, ci vrea sa fie supusa unei interventii prin embolizare, care consta in injectarea in artera afectata a unui material care permite obturarea ei completa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare