Vedete din Romania

#elena carstea #silvia dumitrescu #operatie

Elena Carstea: "Daca vrei sa ajuti un om si pe urma sa-l ingropi, nu e OK!"

Elena Carstea este in continuare socata de declaratiile pe care le-a facut cu ceva timp in urma Silvia Dumitrescu , prietena ei de-o viata.

Cantareata nu pricepe pur si simplu ce a determinat-o pe aceasta sa o jigneasca si sa minta ca a obligat-o sa ceara bani pentru operatia ei de anevrism . Astfel, n-a mai stat pe ganduri si a venit cu o replica la declaratiile Silviei. Elena a intervenit prin telefon in emisiunea "Happy Hour" moderata de Catalin Maruta si si-a spus parerea despre acest conflict.

" Silvia minte cu nerusinare, nu am pus-o sa ceara bani nimanui pentru mine. Ea s-a oferit sa faca asta asa cum au facut-o si multi alti colegi, nu trebuie sa-si atribuie asta. Da, e adevarat ca am un caracter dificil asa cum a spus ea dar in sensul ca spun pe fata tot ce am de spus. Sa-i fie rusine pentru ca unui prieten nu trebuie sa-i faci asa ceva. Nu cred ca are curajul sa se uite in ochii mei si sa sustina aceste lucruri.", a spus contrariata cantareata, neintelegand care este problema Silviei.

"E foarte urat ca nu a spus lucrurile astea cat eram in Romania. Ce vrea sa obtina? Am trecut printr-o operatie pe creier iar daca vrei sa ajuti un om si pe urma sa-l ingropi, nu e OK. Ii multumesc pentru toate eforturile dar a stricat totul cu ce a spus. O sa ajunga sa spuna ca nici macar n-am avut nimic, ca nici n-am facut operatia. Ori a innebunit, ori nu stiu ce sa mai cred", a mai precizat Elena in emisiunea lui Maruta.

Citeste si:

Silvia Dumitrescu, suparata foc pe Elena Carstea

Elena Carstea o iarta pe Silvia Dumitrescu pentru insulte

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare