Vedete din Romania

#elena carstea #operatie #anevrism

Elena Carstea ar putea scapa de anevrism fara operatie

Elena Carstea are mari sanse sa scape de operatia la cap, dupa ce un medic neurochirurg american i-a spus ca i s-ar putea aplica metoda embolizarii, care va indeparta anevrismul prin interiorul arterei. In cazul in care aceasta metoda nu va functiona, cantareata ar urma sa ajunga tot la bisturiu .

Solista aflata in Statele Unite a mai fost consultata de un medic neurochirurg de la o clinica din Miami , care i-a spus ca desi nimeni nu ii dadea sanse pentru embolizare, el crede in reusita unei astfel de proceduri .

Jaffe James, unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Miami, specialist in astfel de proceduri, ii va face embolizarea dupa ce cantareata va reusi sa-si stabilizeze nivelul glandei tiroide. "Asa m-am bucurat cand am auzit ca poate sa faca interventia prin artera! Ma voi recupera mult mai repede, pentru ca nu ma mai deschide la cap, nu e taietura pe craniu . Am mai multe sanse sa ma fac bine. Embolizarea va trebui repetata peste sase luni. Daca nu functioneaza...o sa ma taie", a declarat Elena Carstea, pentru Cancan.

Artista asteapta saptamana viitoare pentru repetarea analizelor pentru ca impreuna cu medicii sa decida data primei interventii de embolizare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului