Vedete din Romania

#munca #operatie #elena carstea

Elena Carstea a rezistat doar doua zile la munca

Chiar daca munceste de doar doua zile, oboseala si-a spus cuvantul in ceea ce o priveste pe Elena Carstea , care se vede nevoita sa faca o pauza.

Bucuria cantaretei Elena Carstea ca si-a gasit un serviciu, la nicio luna de la operatia de anevrism cerebral , n-a fost una de lunga durata. Chiar daca munceste doar doua ore pe zi, vedeta se simte din ce in ce mai rau si este obligata sa stea la pat.

"Ma simt foarte rau. Nu stiu daca este din cauza oboselii, pentru ca am avut grija sa nu ma fortez prea tare, dar probabil si asta a avut o contributie. Ma simt vlaguita, ametita si am dureri de cap. Bine, aveam zile din astea proaste si inainte de a incepe sa lucrez, insa acum, parca e mai rau", a declarat Elena Carstea pentru ziarul Click!

In urma cu o saptamana, Elena s-a angajat intr-un mall din Florida, pe post de consilier de frumusete pentru firma Chanel .

Muncea doar opt ore pe saptamana, urmand sa primeasca un salariu de 17 dolari pe ora si 3 % comision din vanzari. Se pare insa ca interventia chirurgicala suferita de artista n-a lasat-o sa se bucure prea mult de aceast job.

Doctorii au avertizat-o ca nu ii va fi usor. "Programul de lucru trebuie sa fie redus, sa-i faca placere cerebrala, sa nu fie stresant si sa nu induca o noua tensiune in organism", a declarat prof. dr. Vlad Ciurea, directorul Centrului de Neurochirurgie, de la Spitalul "Bagdasar-Arseni".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare