Vedete din Romania

#Elena Basescu divort #vedete intern #elena basescu #showbiz

Elena Basescu, marturisiri dupa divort. De ce s-a despartit de Sida

La mai bine de o luna de la  despartirea de Bogdan Ionescu, mezina familiei Basescu a facut primele marturisiri despre viata sa personala.

Elena Basescu a luat decizia de a divorta gandindu-se la cei doi copii ai sai.

”Sa stii ca decizia am luat-o, in primul rand, cu gandul la cei mici. Nu cred ca ar fi fost bine sa traiasca intr-o casa in care mama si tata nu se mai in­telegeau. E mai bine ca s-a intamplat acum, cand sunt foarte mici, pentru ca experienta este mai putin traumatizan­ta si nu au avut foarte mult timp sa-i asocieze pe mama si pe tata impreuna. De dragul lor, eu si Bogdan am decis sa ne separam. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut sa falsific nici ideea de iubire si nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este sa fim cinstiti pentru copiii nostri.

A fost o decizie pe care am luat-o in urma cu mai multe luni, cantarita si in­toarsa pe toate partile. Am realizat foarte realist ca lucrurile nu se vor im­bunatati si ca, pentru toata lumea, e mai bine sa ne despartim. Iar, cand ai sprijinul neconditionat al parintilor, asa cum sunt eu norocoasa sa il am, decizia nu este atat de dificila pe cat ar putea sa para din exterior. Oricum, cu bune si rele, nu regret cas­nicia mea cu Bogdan, care a durat fix patru ani, pentru ca in urma ei s-au nascut Sofia si Traian Junior, cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de la viata”, a spus Elena Basescu pentru revista “Viva”.


 

“Sunt o mama normala. Iau fiecare zi asa cum este si incerc sa ma descurc cat mai bine cu putinta. Nu le fac copiilor mei o ali­mentatie raw-vegana sau bio, ei trebuie sa stie gustul tuturor alimentelor. Imi doresc foarte mult sa imi cresc copiii asa cum ne-a crescut mama pe mine si pe sora mea, dupa cartea de bucate a Sandei Marin. Cred ca este foarte important sa simta dragostea, grija si interesul pe care le ai fata de ei in fiecare etapa a dezvoltarii lor. (…) Vreau, de asemenea, sa am niste copii echilibrati din punct de vedere emotional, motiv pentru care nu-mi doresc ca tatal si bunicii paterni sa lipseasca din viata lor”, a mai declarat Elena Basescu pentru aceeasi sursa.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului