Vedete din Romania

# elena basescu bloc #elena basescu afaceri #elena basescu

Elena Basescu isi ridica un bloc cu apartamente de lux in centrul Capitalei!

Elena Basescu se pregateste sa dea un tun pe piata imobiliara. Fiica lui Traian Basescu vrea sa construiasca un bloc cu apartamente de lux in buricul Bucurestiului. 

EBA a cumparat deja terenul si urmeaza sa faca constructia, cel putin asta sustin surse din preajma ei. 

Dupa casatoria cu Bogdan Ionescu de la Palatul Snagov, Elena a considerat ca trebuie sa investeasca in ceva profitabil banii de la nunta. Astfel, impreuna cu sotul sau, a studiat toate posibilitatile de business-uri si, dupa indelungi discutii, a luat si decizia. Cei doi si-au achizitionat un teren in apropiere de Piata Aviatorilor, unde, initial, au vrut sa faca o vila. Din pacate, proiectul a fost doar in faza de dorinta, caci EBA a ramas insarcinata de doua ori si nimic nu s-a mai concretizat. Acum insa, cand copiii au crescut putin si pot fi lasati acasa cu bunicii sau cu bona, Elena si Syda au hotarat sa intre in afaceri si, pe locul cumparat, vor sa ridice un bloc! Cladirea se doreste a fi una de lux, iar persoanele care vor avea apartamente acolo sa fie si ele de calitate”, au dezvaluit apropiatii mezinei lui Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului