Vedete din Romania

#nunta #elena basescu #pregatiri nunta

Elena Basescu, in febra pregatirilor de nunta

Fiica cea mica a presedintelui Romaniei, Elena Basescu si logodnicul acesteia, Bogdan Ionescu (Syda) au intrat in febra pregatirilor de nunta. Cel mai important eveniment din viata lor va avea loc in septembrie, iar tinerii si-au cumparat deja verighetele de la Paris, capitala modei.

Verighetele sunt din aur alb si au incrustate diamante, iar in interior este gravat un mesaj de dragoste.

Elena Basescu si-a exprimat dorinta de a-si cumpara rochia de mireasa tot din capitala franceza, iar cat priveste petrecerea, aceasta ar putea avea loc la Clubul Diplomatilor din Bucuresti sau la Palatul Stirbey, de la Buftea. Atmosfera va fi intretinuta de artisti din Romania, dar si din strainatate.

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu si-a exprimat admiratia pentru cateva modele de rochii cu trena, lucrate manual, apartinand unor mari casa de moda. Elena este dispusa sa plateasca chiar si 10.000 de euro pentru rochia de mireasa. In schimb, viitorul ei sot va imbraca un costum facut pe comanda la un brand de lux, contra sumei de 3.000 de euro.

Sursa foto: ziaremondene.ro

Autor: Alina Paduraru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului