Vedete din Romania

#elena basescu #eba #vedete intern # copii basescu # nepoata basescu

Elena Basescu, dezvaluiri uimitoare. Iata care este acum cea mai mare dorinta a sa

Elena Basescu a facut primele declaratii dupa nasterea fiicei sale. Fiica cea mica presedintelui Romaniei a marturisit ca rolul de mamica a schimbat-o complet. In plus, cea mai mare dorinta a sa este sa devina din nou mamica.

Elena Basescu si sotul ei au o relatie frumoasa, care a devenit si mai solida de cand au devenit parinti. Fiica cea mica a presedintelui Basescu a marturisit ca s-a schimbat mult, ca acum este mai echilibrata si mai intelegatoare.

"Sunt mai calma, mai intelegatoare, mai echilibrata. In ultima perioada nu ma mai cert cu sotul meu. Asta pentru ca sunt si obosita si prefer sa las de la mine. Daca sunt discutii eu zic ca el. De la unu la trei dimineata, fac tururi in jurul mesei, ca nu vrea sa doarma, doarme putin, se trezeste iar pe la sase. Vrea plimbata, sa aprindem televizorul si iPad-ul, ca sa dea si ea cu manuta. Vreau sa fiu mama a doua oara, pana la jumatatea anului viitor. Dupa campania electorala poate. Vreau trei copii, sunt pusa pe treaba. Am invatat sa ma odihnesc dormind doar o ora-doua pe noapte. O iau cu mine peste tot, daca sunt prea obosita, o las cu mama. A fost si Bogdan la Bruxelles cu mine. Cat vorbesc eu in Parlament, el se plimba cu caruciorul. Vrem sa o crestem doar noi, nu altcineva", a explicat doamna Ionescu.

Foto:expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare