Vedete din Romania

#noua relatie Mihaela Radulescu # Toma Coconea #despartire Mihaela Radulescu #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

El e noul iubit al Mihaelei Radulescu? Fotografiile ii dau de gol!

O stire potrivit careia Mihaela Radulescu s-ar fi despartit de Dani Otil a starnit rumoare in lumea mondena. In vreme ce toata lumea se intreba cine ar putea fi noul personaj din viata divei, Mihaela posta pe Facebook fotografii cu un celebru alpinist chiar in locuinta ei de la Monaco!

De 7 ani, Mihaela Radulescu si Dani Otil formeaza un cuplu. Mai mult sau mai putin perfect, cert este ca multi l-au invidiat pe tanarul prezentator pentru frumoasa roscata pe care o avea alaturi, asa cum multi au apreciat deschiderea Mihaelei pentru o relatie cu un barbat cu 11 ani mai tanar.

Sursa foto: wowbiz.ro

Cert este ca zilele trecute, cateva fotografii postate pe Facebook de vedeta TV i-au facut pe multi sa se intrebe daca intre ea si Dani mai e ceva, cata vreme diva se destainuia ca fiind foarte fericita si iubita, dar admitand ca nu prezentatorul este "vinovat" de starea ei euforica.




Apoi, o serie de alte fotografii ar putea fi menite sa faca lumina in aceasta poveste. Mihaela a postat pe contul sau de socializare mai multe imagini in care este alaturi de celebrul alpinist si parapantist Toma Coconea.



Sportivul a fost surprins chiar pe terasa apartamentului pe care diva il are la Monaco, pregatit sa porneasca intr-un maraton caritabil. Apoi Mihaela s-a mai fotografiat alaturi de el chiar si cu fiul sau, Ayan.

Sursa foto: puterea.ro

Toma Coconea este unul dintre singurii romani care participa la cele mai dure competitii de sport extrem, inregistrand rezultate deosebite. Si nu este pentru prima data cand Mihaela Radulescu ii este aproape in astfel de momente.

Dani Otil nu a comentat deocamdata speculatiile potrivit carora s-ar fi despartit de iubita sa.

CITESTE SI:

Gestul impresionant cu care si-a surprins Tudor Chirila iubita insarcinata
Veste buna! Marius Moga se insoara. Cine e femeia care a inlocuit-o pe Iulia Vantur
Cornel Patrichi o desfiinteaza pe Mona Segall

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului