Vedete din Romania

#speak #frati vedete #vedete extern #vedete intern #mircea badea #showbiz #smiley

Ei sunt celebri si bogati! Dar cum arata fratii lor? I-ai recunoaste pe strada?

Seamana foarte bine, ba uneori, fratii si surorile le depasesc in frumusete pe vedetele obisnuite cu camerele video si cu aparatele de fotografiat. Iata cum arata si cat de mare este asemanarea dintre celebritati si fratii lor.

Cristian, fratele lui Radu Valcan

Sursa foto: protv.ro

Radu Valcan are un frate cu 10 ani mai mic. Cristian Valcan are 26 de ani si poate fi numit frumuselul familiei, datorita privirii cuceritoare, cu ochi albastri migdalati. Cristi a lucrat mai multi ani ca editor de imagine la o casa de productie, iubeste sportul si merge la sala saptamanal.

Mircea, fratele lui Speak

In cazul lui Stefan Sprianu, alias Speak, cu greu poti face diferenta intre el si fratele sau, Mircea, cu patru ani mai mare decat el. Cei doi seamana la perfectie: au aceleasi trasaturi, aceeasi forma a nasului, sprancenele bine conturate si barba. Mai mult, nici unul, nici celalalt nu sunt insurati.

CITESTE SI:

Kate Middleton l-a parasit pe Printul William!
3 vedete frumoase pe care nu le mai vrea nimeni
George Clooney divorteaza la patru luni de la nunta! A fost prins cu amanta?


Filip, fratele lui Smiley

Sursa foto: cancan.ro

Cand Andrei Tiberiu Maria, cunoscut drept Smiley, iese in oras impreuna cu fratele sau, Filip, toata lumea are impresia ca vede dublu. Se poate spune si asa, pentru ca Filip este fratele  mai mic al lui Smiley.

Sursa foto: cancan.ro

Cei doi seamana ca doua picaturi de apa si nu odata mezinului i s-a intamplat sa fie confundat pe strada cu celebrul sau frate.

Naty, sora lui Mircea Badea



In urma cu 13 ani, pe cand lucra in televiziune, sora lui Mircea Badea era cunoscuta de o lume intreaga. Dupa un mariaj esuat, Naty Badea a renuntat la camerele de filmat pentru a se dedica fetitei sale. Tanara in varsta de 36 de ani arata excelent, dovada stand o serie de imagini pe care le-a publicat pe Facebook.

Iulian, fratele lui Marius Moga



Chiar daca amandoi sunt la fel de cunoscuti, cel putin in lumea muzicala, putina lume stie cum arata cu adevarat fratele lui Marius Moga, cel care se afla mai mult in spatele videoclipurilor pe care acesta le lanseaza.




Toamna trecuta, Iulian a postat o fotografie cu el si cu Marius din copilarie in care e mult mai vizibila asemanarea.

Florin, fratele Mihaelei Radulescu

Sursa foto: libertatea.ro

Mihaela Radulescu are un frate cu doi ani mai mare, Florin. La fel ca roscata, si Florin are o mare pasiune pentru fotografie, dar si pentru motociclete.

Doug, fratele lui Brad Pitt

Sursa foto: realitatea.ro

Doug Pitt seamana destul de mult cu celebrul sau frate Brad Pitt. Perfecte.md scrie ca fratele mai mic al starului a fost intrebat daca este confundat cu Brad pe strada, iar acesta a dat un raspuns haios: "De trei ori pe saptamana in ultimii 20 de ani".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare