Vedete din Romania

#Romania Miss Earth 2016 # Miss Earth 2016

Ea va reprezenta Romania la Miss Earth 2016. Merita sa castige concursul?

Crina Stinca, in varsta de 24, din Republica Moldova, este reprezentanta tarii noastre la Miss Earth 2016 , care se desfasoara in acest an Filipine in perioada 8 - 30 octombrie 2016.

"Este o onoarea pentru mine sa reprezint Romania in competitia internationala de frumusete Miss Earth, una dintre cele mai prestigioase competitii internationale de frumusete. (...) Stiu ca pentru a castiga o competitie importanta de frumusete, frumusetea fizica trebuie obligatoriu completata de calitati morale si de inteligenta.

Responsabilitatea pe care o am in acest moment promovand Romania si turismul Romaniei in Filipine, ma ambitioneaza si ma impulsioneaza pentru a da tot ce am mai bun in vederea ocuparii unui loc cat mai bun pe podiumul Miss Earth 2016", a declarat Crina Stinca.

Crina Stinca este absolventa a Facultatii de Drept Alecu Russo din Balti si vorbeste fluent 2 limbi straine, rusa si engleza. Crina Stinca are 1.78 m inaltime, iar dimensiunile sale sunt 88-61-92.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului