Vedete din Romania

E in siguranta cu el! Jennifer Lopez, asaltata de un fan la Venetia. Iubitul Ben Affleck a intervenit imediat VIDEO

Prezenti la Festivalul de Film de la Venetia, actorii Jennifer Lopez (52 de ani) si Ben Affleck (49 de ani), care formeaza un cuplu, s-au confruntat cu un episod putin neplacut, la plecarea din orasul italian.

Astfel, intamplarea s-a produs pe Aeroportul Marco Polo din Venetia, atunci cand un admirator al artistei americance s-a apropiat destul de mult de cei doi cu intentia de a-si face un selfie cu celebra pereche.

Simtind instinctual ca iubita sa ar fi in pericol, Ben Affleck a reactionat imediat si l-a impins pe intrus, care a fost preluat apoi de fortele de ordine.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au ajuns joi seara in Venetia pentru premiera filmului "The Last Duel", regizat de Ridley Scott, programata vineri in cadrul festivalului de film.

Affleck joaca in "The Last Duel" impreuna cu prietenul si partenerul sau Matt Damon, cu Adam Driver si Jodie Comer.

Scenariul este semnat de Nicole Holofcener, Affleck si Damon, bazat pe cartea omonima a lui Eric Jager. Filmul este produs de Scott, Kevin J. Walsh, Jennifer Fox, Holofcener, Damon si Affleck.

Filmul analizeaza ultimul duel consimtit din Franta, intre Jean de Carrouges si Jacques Le Gris, doi prieteni care devin aprigi rivali.

Povestea, inspirata din fapte reale, este plasata in Franta secolului 14. Are in centru un barbat care pleaca la razboi si, cand revine, descopera ca un prieten i-a violat sotia. Femeia nu este crezuta de nimeni, iar soldatul apeleaza la regele Frantei si decide ca doreste sa il infrunte pe barbatul vinovat, acesta fiind ultimul duel legal in Franta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare