Vedete din Romania

#florin salam #roxana dobre #poveste de dragoste

„E greu sa fii sotia lui”! Ce face Roxana Dobre, la patru luni de la nunta cu Florin Salam: „99,9% singuri”

Florin Salam si Roxana Dobre traiesc de ani de zile o frumoasa poveste de dragoste, insa abia in acest an, pe 1 iunie, au decis sa se casatoreasca.

 

Invitata recent in podcastul Cristinei Siscanu de la Metropola TV, sotia lui Florin Salam a vorbit despre relatia pe care o are cu manelistul, afirmand ca, desi este frumos sa fii sotia lui Florin Salam, este si destul de greu.

 

„Este foarte frumos sa fii sotia lui Florin Salam. Dar pe cat este de frumos, pe atat este de greu si de complicat. Wow! Si de obositor, la un moment dat. Este foarte greu”, a spus Roxana Dobre, care apoi a fost intrebata de Cristina Siscanu: „E greu din ce cauza? Din cauza programului sau din cauza faptului ca esti in atentia publicului mereu, in atentia presei?”.

Iar raspunsul Roxanei Dobre nu a intarziat sa vina: „Nu neaparat, pentru ca daca esti o femeie care-ti vezi de familia ta si de patratica ta, nu te deranjeaza cu absolut nimic. Atunci cand esti in patratica ta si se scriu lucruri neadevarate, cum s-a mai scris, da, te deranjeaza. Dar Dumnezeu e atat de mare incat face lumina, mai devreme sau mai tarziu. Revenind la intrebare. Este foarte frumos sa fii sotia lui Florin, dar spun ca este greu pentru ca nu este tot timpul langa noi. Timpul ni-l petrecem 99,9% singuri si eu, si copiii cei mici, si cei mari. Munceste foarte mult, tot timpul lui il acorda oamenilor si publicului, fanilor care sunt foarte inraiti”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului