Vedete din Romania

#vedete imbracate identic #antonia #delia matache #alexandra ungureanu #vedete intern #showbiz

Duelul divelor! Vedetele in tinute neinspirate isi scot coltii

Printre situatiile penibile pentru o vedeta este sa se trezeasca imbracata la un eveniment monden la fel ca o alta celebritate. Insa, din fericire, astfel de incidente se petrec rar. Cu toate astea, divele ajung uneori sa poarte creatii identice, chiar daca la gale sau petreceri diferite.

Delia Matache versus Andreea Banica

Despre Delia Matache si Andreea Banica multi zic ca seamana. Sunt amandoua frumoase, sexy, blonde si cu ochi albastri. Ce te faci insa ca ambele  par sa aiba si gusturi comune in materie de tinute vestimentare.

Sursa foto: bzi.ro

Sursa foto: spynews.ro

In incercarea de a evita situatiile penibile, Delia Matache si-a gasit un magazin la Londra de unde obisnuieste sa isi cumpere tinutele. Credea despre ele ca-s unicat, pana cand "rivala" ei, Andreea Banica, a aparut imbracata la fel. Gurile rele spun ca atat de mult i-a admirat Andreea tinutele colegei sale de breasla ca, atunci cand a aflat adresa magazinului preferat al Deliei, a si dat fuga si si-a reinnoit garderoba. Una dintre tinute este o rochie neagra care are imprimat pe ea un leu. "Stiu ca si Andreea Banica are aceeasi rochie. Nu ne-am intalnit, una la un eveniment, alta la alt eveniment. Nu o sa port rochia de 100 de ori, o port o data si dupa aceea la revedere. Riscul e foarte mic sa ne intalnim", a declarat Delia pentru spynews.ro. Se pare insa ca artista nu a ratat totusi ocazia sa ii bata obrazul colegei sale, spunandu-i ca asa ceva nu se face.

Alexandra Ungureanu versus Xonia


Sursa foto: wowbiz.ro

O rochie retro crem au imbracat, e drept, tot la evenimente diferite, Alexandra Ungureanu si Xonia. Creatia ii apartine designerului roman Iris Serban, insa diferenta a stat in stilul cu care cele doua dive au purtat-o. Alexandra a potrivit de minune coafura retro cu aspectul rochiei, in vreme ce Xonia a preferat o coafura naturala.

Oana Cuzino versus Ellie White

Sursa foto: wowbiz.ro

Cat de rau le-ar fi picat Oanei Cuzino si cantaretei Ellie White sa dea nas in nas la un eveniment imbracate la fel! Si asta pentru ca amandoua au o rochie midi creata de Roberto Cavalli cu imprimeu exotic, pete de jaguar si frunze de palmier.

Antonia versus Inna

Sursa foto: libertatea.ro

O salopeta neagra din dantela de sus pana jos le-ar fi putut pune in incurcatura pe Inna si pe Antonia. Insa, din fericire, cele doua de pare ca au fost prevazatoare sau poate ca norocul le-a suras astfel incat sa nu se intalneasca pe covorul rosu ca si cum ar fi gemene.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare