Vedete din Romania

#ducesa Kate #vedete extern #showbiz #printesa diana #asemanari #casa regala britanica

Ducesa Kate, destin la indigo cu Printesa Diana. Cine ii vrea raul

Printesa Diana a fost, fara indoiala, una dintre cele mai indragite personalitati mondiale. Ducesa Kate ii urmeaza indeaproape exemplul, insa, chiar daca mai are mult pana cand ii va atinge notorietatea, sotia Printului William pare copia fidela a acesteia.

Chiar daca provin din medii sociale diferite, Printesa Diana facand parte dintr-o veche familie aristocrata britanica, in vreme ce Ducesa Kate s-a nascut intr-o familie din clasa de mijloc, multa lume a observat asemanarile dintre cele doua si pe buzele tuturor a stat intrebarea: oare si Kate va sfarsi in acelasi mod tragic precum Diana?

Asemanarile, mai numeroase decat diferentele

Diana avea doar 19 ani cand s-a maritat, Kate, insa, implinise 29. Era, asadar, mult mai matura. Diana era mai deschisa cu presa, ceea ce nu a fost pe placul familiei regale, insa Kate este mult mai discreta. Si in relatia dintre ele si sotii lor se vede o diferenta, Charles evitand sa isi manifeste prea mult afectiunea in public, spre deosebire de fiul sau, William, care apare mult mai apropiat de consoarta sa. Si cam pe aici se termina diferentele dintre Printesa Diana si Ducesa Kate.
 


Sursa foto: popsugar.com

Cat priveste lucrurile care le leaga? Amandoua sunt foarte iubite nu doar de britanici, ci de oameni din intreaga lume. Kate a reusit chiar rapid sa le ajunga la inima oamenilor de rand. Insa, de regula, imaginile sunt cele mai graitoare.

CITESTE SI:

Andreea Balan s-a maritat in secret? Iata cum s-a dat de gol!
Umilinta maxima la un eveniment monden! Doua vedete...
Traian Basescu, bunic pentru a doua oara! A nascut Ioana Basescu

 


Stilul

Sursa foto: allaboutkatemiddletons.blogspot.com

Si Diana, si Kate au fost foarte apreciate pentru stilul lor vestimentar, adevarate fashion icon mondiale. De la rochia de mireasa, pana la tinutele de zi cu zi, cele doua se aseamana extraordinar de mult.

Sursa foto: nonianumudu.blogspot.com

Pana si rochia cu care si-a facut aparitia Kate la iesirea din maternitate a fost considerata de critici ca o reinterpretare a celei purtata in urma cu 31 de ani de Printesa Diana, dupa ce l-a nascut pe William.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Si chiar daca nu a cunoscut-o personal pe cea care ar fi trebuit sa-i fie soacra, Kate stie sa ii duca mai departe spiritul "Printesei inimilor". Ca un omagiu adus mamei sale, William i-a facut cadou drept inel de logodna lui Kate Middleton inelul mostenit de la mama sa, cel pe care si Printesa Diana l-a purtat.

Sursa foto: popsugar.com

Graitoare este si fotografia surprinsa in urma cu cateva luni, in timp ce cuplul princiar efectua un turneu in Australia si Noua Zeelanda. Kate si William au refacut imaginea in care Diana si Charles au fost surprinsi in 1983, la Ayers Rock. Si in 2014, ca si acum 31 de ani, cuplul princiar purta o tinuta casual, aproape identica.

Sursa foto: celebdirtylaundry.com

Si daca unul dintre motivele pentru care Diana s-a despartit de Charles a fost Camilla Parker Bowles, cea care ulterior i-a si devenit sotie printului mostenitor, tot Camilla este cea despre care se spune ca are un cui impotriva lui Kate Middleton, intrucat ii vede pe ea si pe sotul sau ca pe o amenintare la mostenirea tronului. Tabloidele britanice vorbesc adesea despre intrigi pe care Camilla le-ar tese doar pentru a starni animozitati in familia princiara.

CITESTE SI: 4 cupluri de vedete pe care le-am dori din nou impreuna

Sursa foto: harpersbazaar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului