Vedete din Romania

Drew Barrymore a donat 1 million de dolari

Actrita Drew Barrymore a donat 1 million de dolari americani programului World Food, in traducere “Mancare pentru Lume”. Banii donati acestui program vor fi folositi pentru a hrani mii de copii din Kenya . Drew a inmanat cecul, din contul personal, in emisiunea celei mai populare vedete de televiziune din SUA, Oprah Winfrey . Showul a devenit si mai emotional cand actrita a fost sunata in direct de buna sa prietena, Cameron Diaz . “Ajuta sa ii invatam ceva, sa fie sanatosi si sa cladim un viitor mai bun pentru ei. Este neceras ca oricine, de oriunde sa ajute acest program si sa faca din foame o parte din istorie”, a declarata Drew.

Invitata supriza

Cea mai buna prietena a lui Drew si-a facut aparitia telefonic. Cameron Diaz a spus ca “este atat de mandra de exemplu pe care Drew il ofera lumii intregi.” Programul World Food spera sa stranga din Statele Unite ale Americii destui bani pentru a hrani 10 milioane de copii.

Poveste de dragoste

Intre timp, Drew traieste o poveste de dragoste cu actorul in varsta de 29 de ani, Justin Long . Saptamana trecuta, cei doi au fost vazuti pe o plaja din Mexic. Justin a fost alaturi de iubita lui, in public, la emisiunea in care a donat acest cec. Intrebat ce ii place mai mult la iubita lui, acesta a raspuns ca “felul in care miroase”. “Este frumoasa si amuzanta. Este cea mai grijulie si atenta persoana pe care o cunosc”, a mai adaugat tanarul actor. Foto:Daily Mail Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare