Vedete din Romania

#Tili Niculaie copil #Tili Niculaie sarcina #Tili Niculaie #vedete intern #showbiz

Drama unei actrite indragite: “Inimioara copilului nostru s-a oprit”

Actrita Tili Niculaie, din serialul “La Bloc”, trece prin cele mai dificile momente din viaţa ei. Recent, a pierdut o sarcina si a ţinut sa impartaseasca trauma si cu alte femei, ca sa stie ca nu sunt singure.

“Ziua in care inimioara copilului nostru s-a oprit” este titlul unei postari recente de pe blog, in care vedeta vorbeste cu mare durere in suflet despre incidentul care a devastat-o si peste care nu poate trece.

“Era 24 februarie si eram la petrecere la Ok! – habar nu aveam de ce radeam isteric, de ce eram euforica. Monica Vlad chiar ma intrebase daca am consumat ceva ca nu m-a vazut de mult sa rad in halul ala...

Pe 25 februarie 2016 m-am trezit dis de dimineata si am stiut ca sunt insarcinata...nu m-a mirat.

Fiindca pe Sofia am visat-o si am simtit dintotdeauna ca am o legatura cu divinitatea, dar m-am mirat ca eram insarcinata...

Nu era planuit, desi dorinta era mare pe aici pe acasa la ai mei!

Scriu acest post cu gandul la zecile de mii de femei care trec prin drama mea si cu gandul ca intr-o zi aceasta o sa ramana intr-un sertar!

...

La ceva zile aveam sa aflu ca sufar de mutatii pe trombofilie ca zecile de femeii si ca aceasta “boala” este prima care te 'ajuta' sa ai ori avort, ori oprit din evolutie, ori nastere prematura.

A trecut si saptamana a-7 -a si uite asa de la ecografie la ecografie, totul era super bine!

Pana cand... am ajuns in saptamana a -8 -a de sarcina,DAR de luni imi era rau, nu vroiam sa mananc, imi venea sa vomit de la orice fel de miros.

Insa nu m-am gandit ca ar fi ceva in neregula, mi-am spus in sinea mea...eh, lasa, daca la Sofia a fost the easy way, acu' stiu ca nici o sarcina nu seamana cu alta!

Incepusem sa fac si video blog, de la anuntul bunicilor si entuziasmul lui Popescu, de la aflarea despre hematom, de la injectarea propriu zisa ca sa le arat femeilor si sa trecem mai usor impreuna...pana la ecografia de 8 saptamani cand l-am vazut pe doctor ca s-a facut alb la fata si mi-a zis sa inchid telefonul!

Instant am inceput sa plang!!!!

-Nu are ritm cardiac, nu?

-Da, imi pare rau!”, a povestit Tili Niculae pe blogul personal.

 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului