Vedete din Romania

#mihai traistariu #drama

Drama traita de Mihai Traistariu: „A disparut! Nu stie unde e”

Considerat ca fiind unul dintre artistii cu cea mai buna voce din Romania, Mihai Traistariu si familia lui traiesc o mare drama.

 

Invitat in emisiunea lui Catalin Maruta, cantaretul a facut unele afirmatii despre care a dezvaluit ca vorbeste in premiera la televizor: nepoata lui, care are aproximativ 30 de ani, a disparut fara urma in urma cu doi ani, in SUA.

„Va zic un lucru care mie o sa-mi faca rau, dar ei o sa-i faca mai bine. Sor-mea, pur si simplu… i-a disparut fata. O fata mare de vreo 30 ani. In urma cu doi ani. Sora mea este ingrozita, nu mai poate dormi. Nu stie unde e copilul ei. Probabil dintr-o depresie sau s-a intamplat ceva… Ori i-a facut cineva ceva. Nepoata mea, pe care am crescut-o si faceam integrale cu ea. Ii dam semne pe WhatsApp, nu vede nimeni, nu raspunde nimeni. Sora mea, in nebunia ei, s-a dus pana in America. Nu-si da seama ce a fost. S-a intors acasa cu coada intre picioare. Acum asteapta miracole”, a spus Mihai Traiastariu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului