Vedete din Romania

# Arlechino #sotie Mihai Gruia Sandu #drama Mihai Gruia Sandu #mihai gruia sandu

Drama prin care trece un actor indragit de toti romanii! “Ce rusine si cata nesimtire!”

Actorul Mihai Gruia Sandu, cunoscut telespectatorilor din Romania pentru rolul Arlechino, are mari probleme cu fosta sa sotie.

Actorul Mihai Gruia Sandu a povestit, pe o retea de socializare prin ce trece.

„Am tacut 10 ani, si nu am facut bine. Am crezut ca viata personala trebuie sa fie chiar personala. Consider asta si acum, dar iata ca uneori se sare peste orice limita a decentei si bunului simt. Fosta mea sotie, care m-a tinut în tribunale 3 ani si jumatate pentru un divort, pentru ca-i placea sa-si vada fata în tabloide, pozata de paparazzi pe care tot ea îi chema, apoi alti 3 ani pentru dreptul de a-mi vedea copiii, pe care, chiar castigandu-l, tot nu m-a lasat sa-i vad, crescandu-i în ura fata de mine, posteaza cu nerusinare un apel la ajutorul cetatenilor, cersind 40.000 (patruzeci de mii de euro) pentru sustinerea la studii in Anglia a fiicei noastre Domnica, care, punand capat pasiunilor mai vechi (anul trecut voia sa se faca criminalista!) a hotarat sa devina acrtita în Anglia! Nu am nimic împotriva, mi-ar face o mare bucurie daca, vreodata, m-as putea întalni pe scena sau pe platou cu fiica mea! Ar fi extraordinar! M-am oferit chiar sa o pregatesc, desi avea un refuz deja pregatit. Am însa cateva studente la master care s-au întors cam cu coada între picioare de la facultati de teatru din Anglia, si am rugat-o ca mai înainte de a face pasul, sa stea de vorba cu ele si sa se documenteze, acolo lucrurile nu sunt asa de roz cum par de aici, si, sa ma ierte Domnul, xenofobia, mai ales fata de romani este o realitate urata.

Nu ma pot împotrivi dorintei nimanui si visului nimanui, mai ales ca si mama ei, printre cele 3 facultati si doua masterate (doua pe banii mei) are si facultatea de actorie, care banuiesc ca-i foloseste enorm pentru postul de studii medii pe care-l ocupa. Nesimtirea abia acum începe. Ma acuza public ca eu i-am spus ca nu vreau sa o ajut pentru ca mi-ar stica imaginea! Care imagine? Nu cred ca am vreo imagine anume, si daca as avea nu înseamna nimic pentru mine. Iar de stricat, uitati-va pe net, singurele lucruri rele sunt postate de fosta sotie si de cele peste 17 diferite identitati false ale ei cu care se comenteaza singura.
Urmeaza o a doua nesimtire – cere bani, atata timp cat cand, alungandu-ma din casa, am plecat cu o valiza de carti si o chitara, lasand în urma toata munca mea de 25 de ani, si luand-o de la lingura la 52 de ani. M-a acuzat în presa de o anumita factura (despre care, atunci am aflat ca exista) ca am o amanta, ca sa acopere faptul ca ea, care a plecat un an de acasa, lasandu-ma cu doi copii mici, avea un amant,pe care îl alinta Dick, si, pe care , cu nerusinare îl aducea si în casa. Cere bani! Locuieste într-un apartament de peste 200.000 de euro, perfect utilat cu tot ce e nevoie, are doua garaje, o masina (pe banii mei, toate), un teren la Azuga, în jur de 30.000 de euro, a mostenit o colectie de tablouri acuarele, grafice si croqui-uri de Schwaitzer-Cumpana, în valoare de peste 40.000de euro (daca nu a vandut-o pana acum, ca si pe bunurile mele personale sechestrate), o casa la tara, în care nu sta nimeni, si nu mai continui ca ma enervez.
Din 2008, platesc pensie alimentara pentru cei doi copii, cat a stabilit legea, si timp de 5 ani m-a dat în judecata din 6 în 6 luni (mai des nu i se primeau cererile) pentru venituri ascunse. Mai am multe de spus, unele grave de tot, (am evitat în cateva randuri ca mama copiilor mei sa ajunga la puscarie) poate le vine si lor randul daca nu se opreste, dar atat acum.
Dati-i bani! Sigur nu vor ajunge unde credeti! Ce rusine si cata nesimtire!”, a scris actorul în urma cu cateva zile pe contul sau de socializare.

Prezentatoarea de televiziune Marina Almasan, care a colaborat cu actorul, a fost cea care a facut dezvaluirea.

„Cu ceva ani în urma, faceam la TVR un program de divertisment de weekend, care se numea Bun de tipar'. Analizam, cu umor si cu invitati speciali, cele mai spumoase stiri din gazetele romanesti si internationale. De multe ori, în prezenta protagonistilor. Emisiunea o prezentam cu actorul Sandu Mihai Gruia, care era pe post de vanzator de ziare'. Atunci l-am cunoscut ca om si întreaga mea echipa a fost cucerita de caracterul lui frumos, de sufletul sau bun. 

Peste ani, la Femei de 10, Barbati de 10' , Sandu Mihai Gruia a avut curajul sa-si povesteasca, în direct, drama prin care trece : drama unui parinte care, în urma divortului a fost, ani de zile, torturat de sotie si împiedicat sa-si vada copiii. L-am ascultat, l-am compatimit, i-am dat sfaturi si am regretat ca oameni atat de buni, sunt supusi de viata unor asemenea cazne sufletesti… A trecut un an si de la aceasta ultima întalnire a noastra, iar zilele trecute, mi-a sarit în ochi o postare plina de dramatism a prietenului nostru. Am dedus ca problemele lui sunt departe de a se fi rezolvat…
Va invit si pe voi sa aflati prin ce trece unul din actorii nostri si… sa-i spuneti o vorba buna, sa-i dati un sfat… Va spun din proprie experieta: în astfel de situatii, oamenilor le face bine sa stie ca nu sunt singuri…

Dragul nostru Mihai, sa fii sigur ca Dumnezeu, atunci cand îti închide o usa, sigur urmeaza sa-ti deschida o fereastra!”, a mentionat Marina Almasan pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare