Vedete din Romania

#drama Viorel Botezatu #Viorel Botezatu # concurent romanii au talent #romanii au talent

Drama din spatele zambetului unui concurent de la “Romanii au talent”

Vesel in cadrul show-ului de talente de la Pro TV, in pragul sinuciderii – acasa. Asa poate fi descris ieseanul Viorel Botezatu, care cere cu disperare ajutor.

Viorel Botezatu, pascaneanul care a imitat diverse animale la “Romanii au talent” si care a plecat cu patru de "Nu", traieste de pe o zi pe alta intr-o camera insalubra cu sotia sa si cu cele doua fetite ale lor, iar de curand s-a mutat cu ei si soacra.


“Locuiesc intr-o camera de cativa metri patrati impreuna cu cele doua fetite ale mele, mama si sotia mea. Am noroc de sotie ca este alaturi de mine, dar ma descurc enorm de greu cu banii. Blocul in care stam este vai de el, sunt niste conditii inumane. Sotia nu poate lucra pentru ca trebuie sa stea cu cei mici, iar eu lucrez acum la o spalatorie, dar nu permanent. Veniturile noastre sunt de 300 de lei pe luna, este aproape imposibil sa ne descurcam. Traim in niste conditii jalnice”, a declarat concurentul de la "Romanii au talent", potrivit bzi.ro.

De mai multe ori, Viorel Botezatu si-a dorit sa-si ia zilele. “De multe ori am vrut sa ma arunc de pe bloc. Sotia mereu m-a facut sa ma razgandesc, dar nu mai pot, am ajuns la capatul puterilor. Vreau sa muncesc, vreau sa am o famile frumoasa, vreau sa am o locuinta decenta, dar nu stiu cum sa fac. Toate usile mi se inchid in nas. Lumea ma cunoaste pe strada si sunt mandru de asta. Nu vreau si nici nu cer mila, tot ce imi doresc este un loc de munca”, a mai spus el.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare