Vedete din Romania

# mama bianca dragusanu #bianca dragusanu

Drama din familia Biancai Dragusanu. Nimeni nu stia asta!

Bianca Dragusanu trece prin clipe grele in aceste momente. Mama ei a fost diagnosticata cu cancer ce piele, iar acum este extrem de ingrijorata pentru sanatatea acesteia.

Desi a fost supusa unei interventii chirurgicale, pericolul inca nu a trecut, iar teama Biancai Dragusanu este cu atat mai mare cu cat in trecut ea a mai avut cazuri de deces in familie din cauza acestei afectiuni necrutatoare.  

"Bunicii mele i-a fost taiat un picior, apoi al doilea. Ea a murit fara picioare pentru ca suferea de cancer osos", a spus Bianca, la vremea respectiva, cu lacrimi in ochi.

Surse din preajma divei sustin ca barbatul, la care Bianca Dragusanu tinea enorm a incetat din viata in chinuri groaznice.

 
 

 

Ambii parinti ai mamei sale au avut cancer, culmea, ambii la nivelul oaselor, ceea ce inseamna ca durerile au fost cumplite. Nu au mai putut sa mearga si abia mai suportau sa stea si in pat. Era nevoie de calmante puternice pentru a rezista. A fost ingrozitor”, au dezvaluit prietenele vedetei pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului