Vedete din Romania

#ionut dolanescu #dragos dolanescu #frati #cearta

Dragos si Ionut Dolanescu ingroapa securea pentru tatal lor

Cu toate ca se afla in plin proces pentru avere, Ionut Dolanescu a lasat la o parte neintelegerile cu fratele sau, Dragos, si l-a rugat pe acesta sa scrie pentru cartea publicata in memoria maestrului Ion Dolanescu .

Ionut Dolanescu doreste sa scoata pe piata o carte despre viata marelui rapsod. Pentru asta, fiul cel mare i-a invitat pe apropiatii lui Ion Dolanescu sa se implice si sa noteze gandurile lor legate de regretatul artist.

"S-a scris o carte care se va edita si va aparea in viitorul apropiat, cred ca prin luna mai. E o carte-document despre marele artist si om Ion Dolanescu, cel care e tatal meu si al lui Dragos", a explicat Ionut Dolanescu pentru publicatia "ring".

Cu ocazia lansarii acestui volum, fiul cel mare al maestrului a mai pregatit si alte surprize pentru fanii tatalui sau.

"Cartea va cuprinde si partituri cu 100 de melodii, cele mai indragite din repertoriul lui Ion Dolanescu", a precizat Ionut pentru "ring".

Mai mult de atat, desi nu este in relatie bune cu fratele sau, Dragos, Ionut a tinut mortis sa se implice si el in acest proiect. "Si Dragos a scris in aceasta carte", a spus Ionut pentru aceeasi publicatie.

In alta ordine de idei, Ionut Dolanescu se bucura de linistea familiei sale si isi ocupa timpul cu turneele muzicale pe care le sustine impreuna cu mama sa, Maria Ciobanu .

"Am o familie minunata. In aprilie sau in mai, Doinita va naste din nou. Tot in perioada asta am niste spectacole programate", a spus acesta pentru "ring". Micuta se va numi Ioana Maria si este posibil sa se nasca pe continentul american, pentru a primi cetatenie dubla.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare