Vedete din Romania

#ionut dolanescu #dragos dolanescu #mostenire

Dragos si Ionut Dolanescu impart frateste averea?

Cei doi fii ai lui Ion Dolanescu ar putea incheia conflictul de opt luni prin cea mai simpla solutie: impartirea averii frateste. Mostenirea de 5.000.000 de euro ar putea fi, la finalizarea procesului, distribuita egal intre Dragos si Ionut Dolanescu .

Avocatii celor doi frati s-au prezentat la termenul de ieri de la Judecatoria sectorului 2 optimisti ca actiunea in instanta s-ar putea finaliza printr-o intelegere a lui Ionut si Dragos.

"Ionut va recunoaste toate pretentiile lui Dragos, pentru ca dorim sa ne intelegem pe cale amiabila . Vor imparti bunurile jumatate-jumatate. Tot ce a cerut Dragos va primi, conform solicitarilor pe care le are in actiune. Ionut, care este fratele mai mare si, consider eu, mai intelept, isi doreste ca familia lui sa fie unita si sa dispara orice neintelegere din acest moment", a declarat Gheorghe Gheorgu, avocatul lui Ionut, citat de Libertatea.

Codruta Cazacu, avocata lui Dragos, sustine ca ea a propus gasirea unei solutii amiabile pentru impartirea corecta a bunurilor in valoare de aproximativ 5.000.000 de euro.

Maria Ciobanu ar fi vrut testament

Mama lui Ionut Dolanescu s-a declarat dezamagita de faptul ca regretatul rapsod nu a lasat un testament. Maria Ciobanu spera ca instanta sa-i acorde mai mult de jumatate din mostenire lui Ionut. 

"Ionut a muncit langa tatal sau de la 9 ani. Si acest Dragos n-a contribuit cu absolut nimic la averea pe care a lasat-o Dolanescu. Poate ca instanta ii va da dreptate lui Ionut pentru ca el merita si nu spun asta pentru ca e copilul meu. Din pacate, tatal sau nu i-a facut niciun act dar poate se va face dreptate. N-am crezut nicio clipa ca Dolanescu nu-i va lasa nici un testament prin care sa-i lase casa pe care am facut-o impreuna", a declarat Maria Ciobanu pentru Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare