Vedete din Romania

#ion dolanescu #dragos dolanescu #margarita valenciano

Dragos Dolanescu, rezultatul unei aventuri?

Fina preferata a interpretului de muzica populara Ion Dolanescu sustine ca fiul cel mic al cantaretului este doar rezultatul unei aventuri si nicidecum rodul iubirii dintre cantaret si Margarita Valenciano.

Marcela, fina lui Dolanescu, a explicat la "Acces Direct" ca rapsodul i-a povestit ca relatia lui cu margarita valenciano a durat doar cat un turneu: "Doua sau trei saptamani a plecat intr-un turneu si mi-a spus ca acolo l-a conceput pe Dragos. Si s-a terminat, n-a fost vorba de dragoste, asa cum sustine Margarita".

Fina lui Dolanescu sustine ca Maria Ciobanu a fost marea iubire a vietii lui Dolanescu. "Spunea ca o iubeste ca pe sufletul sau, dovada ca nu s-a mai casatorit dupa ce s-a despartit de aceasta femeie", a mai spus Marcela.

Despartiti la parastas

In timp ce Ionut a organizat la Bellu parastasul de 6 luni de la moartea tatalui sau, Dragos a preferat sa cinsteasca amintirea tatalui departe de familie.

El a organizat o slujba de pomenire la o manastire din tara, desi fratele sau Ionut il invitatase, prin cunostinte, sa participe la slujba organizata de el.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului