Vedete din Romania

#dragos dolanescu #ionut dolanescu #maria ciobanu

Dragos Dolanescu, acuzat ca si-a ucis tatal

Lupta pentru averea regretatului cantaret continua in familia Dolanescu. Dragos a marturisit ca desi el si fratele lui au incercat sa pastreze aparentele, familia a fost divizata dupa moartea lui Ion Dolanescu .

Dragos, fiul cel mic al cantaretului, a marturisit in emisiunea "Happy Hour" de la Pro Tv, ca bunica lui (mama lui Ion) l-a acuzat ca si-ar fi ucis tatal cu o pastila.

"Am fost acuzat de familie ca l-am omorat pe tata. Bunica mea a spus ca i-am dat o pastila si ca la 15 zile dupa ce eu am plecat in Costa Rica el a murit. Dar eu am plecat acasa dupa ce am vorbit cu tata si l-am intrebat daca pot sa ma intorc. El se simtea mai bine si mi-a zis sa plec. Stia ca am doi copii de intretinut si ca trebuie sa ma intorc la munca", a declarat el.

Ionut Dolanescu ar fi incercat sa ascunda averea tatalui, imediat dupa moartea lui, pentru a imparti mai putin cu fratele sau, sustine Dragos.

"Am auzit ca tata tinea in casa 1.800.000 de euro si 5 kilograme de aur care s-au evaporat dupa moartea lui. Tata nici macar nu fusese dus la cimitir, iar Ionut s-a dus cu doua, trei masini si a luat totul din casa", a explicat el.

Dragos a marturisit si ca relatia lui cu Ionut a fost dificila inca din copilarie. Bunicii lui il rasfatau pe Ionut, fiul lui Ion cu Maria Ciobanu , in timp ce Dragos era tratat diferit.

"Bunica facea diferente intotdeauna. Tata era mereu plecat in turneu si nu stia nimic. Intr-o zi, bunica m-a trimis sa locuiesc in pod, in timp ce Ionut statea in camera lui. Nu ma lasau nici sa-i dau macar un pahar cu apa pentru ca le era frica sa nu-l omor. Atunci am incercat sa ma sinucid cu un cutit, iar tata a fost singurul care m-a vizitat la spital. Imediat a trimis-o pe bunica la tara chiar daca o iubea si o trata ca pe o regina", a mai povestit Dragos.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare