Vedete din Romania

#vedete intern #showbiz #Draga Olteanu Matei Aimee Iacobescu #draga olteanu matei

Draga Olteanu Matei: “Sunt o mare actrita, dar acum sunt moarta in cotet”

Marturisirile actritei Aimee Iacobescu, potrivit careia moare de foame in casa, starnesc reactii dure din partea fostilor sai colegi de scena, aflati tot la pensie. Draga Olteanu Matei sustine ca Aimee Iacobescu nu e singura actrita care a ajuns la sapa de lemn in ultimii ani ai vietii. 


Retrasa la Piatra Neamt, intr-o pensiune a unor prieteni, Draga Olteanu Matei  (82 de ani) afirma ca “nu e cazul sa discutam despre starea actorului in Romania, dar vaicaritul in piata publica nu ma intereseaza. Sunt o mare actrita, dar acum sunt moarta in cotet. Sunt actrite bune, actrite mari care o duc mult mai prost. Traim intr-o tara saraca in care sunt oameni care au pensii intre 200 si 400 de lei, iar altii care muncesc pe branci o luna pentru 600 de lei. La ea nu e cazul”, a spus Draga Olteanu Matei pentru  ziarulring.ro.


Aimee Iacobescu s-a aratat indignata de declaratiile colegei sale de breasla. “Nu ma asteptam ca Draga sa reactioneze asa… Chiar asa, suntem colegi si, daca este o mare artista, ar trebui sa recunoasca meritele altui artist. Am jucat impreuna foarte mult si n-am avut niciodata conflicte. Draga sa se gandeasca intai la situatia ei pentru ca totusi e mult ce a spus, nu avea dreptul sa spuna asa ceva in situatia in care este. O respect pentru ca e o mare artista, dar nu sunt de acord cu ceea ce a spus sub nicio forma”, a marturisit actrita.


Potrivit documentelor, Aimee Iacobescu primeste lunar o pensie neta de 2.040 de lei plus 1.020 de lei, care reprezinta sporul de 50% din pensie din partea UNITER.


Indemnizatia de merit de la UNITER i-ar creste insa veniturile actritei cu inca 2.700 de lei.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare