Vedete din Romania

Doria Ivan vrea sa cante

Dupa aventura din televiziune si o aparitie pe coperta revistei "Playboy", Doria Ivan isi va face debutul in muzica, povesteste Cancan. Prezentatoarea rubricii "Meteo" de la National TV lucreaza de zor la primul sau album, pentru care a strans deja patru piese. Si pentru ca a vrut sa testeze piata muzicala, casa de discuri Roton a trimis radiourilor din Bucuresti o melodie a Doriei, fara sa-i decline identitatea.

Nu a fost recunoscuta

"Pentru ca single-ul era in engleza, cei de la radio au crezut ca este vorba despre un artist strain. Au intrebat cine o canta, dar nu li s-a zis nimic. Cand si-au dat seama ca piesa este interpretata de o cantareata autohtona, au trimis-o inapoi cu rugamintea sa-i facem versuri in romana", a povestit Doria. Cele patru piese sunt facute de sotul sau, Laurentiu, de buna sa prietena, Mihaela Cernea , de la trupa Class si de George Popa, compozitorul piesei din cauza careia trupa Paradise a fost descalificata de la Eurovision.

Primul single

Prezentatoarea este nerabdatoare sa-si lanseze primul single pentru a nu mai refuza aparitiile la televizor in calitate de cantareata. “M-au sunat cei de la "Folclorul contraataca" sa merg in emisiune, dar pana nu apar cu o piesa pe piata nu am cum", a mai declarat Doria. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare